Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/03/2009 11:02
Jak najkorzystniej pozbyć sie starego telewizora? Można go jakoś sprzedać, chociaż za grosze? albo wyrzucić - czy może trzeba taki sprzęt specjalnie utylizować?
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Jak najkorzystniej pozbyć sie starego telewizora? Można go jakoś sprzedać, chociaż za grosze? albo wyrzucić - czy może trzeba taki sprzęt specjalnie utylizować?
Oddajesz do specjalnych punktow przyjmowania odpadow problemowych badz strzetu rtv/agd, liste takich punktow znajdziesz w sieci. Za wyrzucenie samowolne ladna kare mozna wylapac ;-)
Ja swoje pudło (popsute) kiedyś sprzedałem za grosze (chyba 50zł) - poszukałem w ogłoszeniach w gazecie (Głos, Kurier), że ktoś skupuje takie cuda. Zadzwoniłem, gość nawet przyjechał do domu i zabrał TV - lepsze 50zł niż wyrzucić TV za darmo A jak nikt nie będzie chciał odkupić to zostają punkty, takie jak kolega Czarny napisał.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/03/2009 12:43
Ja niedawno pozbywałem się monitora - wystawiłem na śmietnik z przyczepioną kartka "SPRAWNY" - po 20 minutach już nie było :-) (monitor był sprawny tak w kwestii wyjaśnienia)
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/03/2009 16:19
Chciałem kupić sobie nowy sprzęt audio do samochodu (radio + głośniki) i tak średnio się na tym znam. Może macie jakieś dobre/złe doświadczenia związane z daną firmą, albo coś po prostu polecacie (firma, może konkretny model). Na co szczególnie powinno się zwracać uwagę. Do wydania mam ok 500 zł.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Chciałem kupić sobie nowy sprzęt audio do samochodu (radio + głośniki) i tak średnio się na tym znam. Może macie jakieś dobre/złe doświadczenia związane z daną firmą, albo coś po prostu polecacie (firma, może konkretny model). Na co szczególnie powinno się zwracać uwagę. Do wydania mam ok 500 zł.
Bierz sprawdzone marki: Alpine, Pioneer, Blaupunkt. Nawet najtańsze modele tych producentów będą lepsze od droższych modeli z firmy np. Sony itp.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.