Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/12/2007 16:12
Niedawno szukałem czegoś nowego i wąchając Pume White Man prawie nic nie czułem. Bardzo słaby zapach, więc pozostałem przy sprawdzonej Puma Jamaica
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/12/2007 18:13
wiecie gdzie da rade kupić zwykłe szare bluzy (albo niekoniecznie szare) z kapturem lub bez, bez żadnych wzorków czy napisów, najlepiej całe "czyste"?
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/12/2007 15:01
A ja mam takie zapytanie: Czy ktoś może ma dostęp do słownika jezyka norweskiego? (najlepiej na język polski, ale może być na angielski czy tez niemiecki) chodzi mi wersje online albo jakas zeskanowana czy cos (a moze ktos zna język norweski i pomoże ) sam szukalem niby coś tam znalazłem ale jakieś badziewie bo "zna" bardzo mało słów i chdd :/
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/12/2007 16:15
Mam w pokoju system glosnikow 5.1(gra bardzo dobrze, subwoofer wydziela z siebie ladny bass) ale mi to nie wystarcza i mam pytanie teraz takie: czy jezeli mialbym tube basowa(taka samochodowa ) to czy bass byl by jeszcze lepszy,oraz taka tube gdzie sie podlacza? tez do subwoofera czy np. do glosnikow, z gory dzieki pozdro.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/12/2007 22:39
chciałbym poznać Wasze zdanie nt utworzenia Studenckiego Zwiazku Sympatyków Bilarda Kieszeniowego (pool 8, pool 9, snooker itp). Głosujcie proszę w ankiecie :Liga AM Pool Bilard 8. Będzie to związek międzyuczelniany, cel: zorganizowanie studenckich mistrzostw Szczecina oraz promowanie tego sportu wsrod studentów
Wam też forum tak masakrycznie zamula podczas np pisania posta ?
Nie zauważyłem nic takiego. Podaj więcej szczegółów.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Kto wie gdzie dokładnie nasz ulubieniec Marek Walburg ma pizzerie ?
dokladnie to na ul jodlowej przy tesco. i chyba w tym tygodniu bedzie otwarcie.
ja jadłem u niego, tyle że to było kolo turzynu, sam robił dokładnie to jak masz główne wyjście z centrum handlowego, to na wprost jest ulica, przechodzisz przez przejście, wchodzisz w ta ulice (chyba Pułaskiego) i po prawej, taka kameralna pizzeria
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.