Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/11/2007 20:10
Szukam jakiejś kwiaciarni w centrum sz-n z normalnymi zwykłymi, prostymi i najlepiej żółtymi ( [: ) słonecznikami. Byłem w jednej koło placu sprzymierzonych, mieli tylko w jakiś śmiesznych i kosmicznie drogich bukiecikach...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Szukam jakiejś kwiaciarni w centrum sz-n z normalnymi zwykłymi, prostymi i najlepiej żółtymi ( [: ) słonecznikami. Byłem w jednej koło placu sprzymierzonych, mieli tylko w jakiś śmiesznych i kosmicznie drogich bukiecikach...
Na deptaku Bogusława od strony Wojska Polskiego jest taka kwiaciarnia.
hehe na miejscu dalo by rade cos wykrecic, ale sklep internetowy to co innego, wiesz procedury
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu Szczecinska Brac "Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/11/2007 20:12
Witam. Czy ma ktoś jakieś informacje dotyczące biletów na EURO 2008?? Ceny, sposób dystrybucji, itp?? Ewentualnie jakieś strony gdzie coś o tym wiadomo. Pozdro 4all
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Witam. Czy ma ktoś jakieś informacje dotyczące biletów na EURO 2008?? Ceny, sposób dystrybucji, itp?? Ewentualnie jakieś strony gdzie coś o tym wiadomo. Pozdro 4all
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/11/2007 23:31
Witam mam jak namnie nie typową sprawe szukam orkiestry na wesele dodam ze nie moje ale sprawa jest powazna bo kobieta mocno męczy mi dupe bo to wesele jej siostry i mam juz dość jej marudzenia co weekend wiec jak macie jakies namiary to dawac smiało termin 23 sierpnia 2008 no i mam nadzieje ze orkiestra bedzie ogarnieta
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/11/2007 15:42
Kto wie na jakiej poczcie (onet, gazeta, interia itd) można wgrywać po kilka plików na raz ? (ale nie chodzi mi o pakowanie) np: na wp trzeba każdy plik dodawać oddzielnie..
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 23 listopada 2007, 18:16 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
aa i jeszcze mam pytanie: zna ktoś stronę gdzie można poćwiczyć słuchanie do matury podstawowej z angielskiego (chodzi mi o zadania typowe maturalne - do słuchania po angielsku to jest dużo rzeczy )
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 25 listopada 2007, 11:20 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.