I kto tu pierdoli glupoty. Jak jeszcze mialem sprzet apple to ta chwilowa mozliwosc korzystania z telefonu z jb trwala 2 lata. Kolega nie napisal jaki posiada model ani wersje softa wiec po co sie spinasz.
Doczytalem teraz ze te z verizona nie posiadaja w ogole sima i raczej nie da sie nic z tym zrobic.
Ostatnio edytowany przez: Bonio, 28 grudnia 2012, 11:21 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/12/2012 14:09
Na jakim ajfonie korzystałeś 2lata? 3 , 3gs ? Programistycznie różnica między 3 a 4 jest kolosalna, ale co ja tam wiem. Ok simlock wróci, ale przy 4sce najczęściej wraca z adnotacją do apple i blokadą całego telefonu. Już się nie wypowiadam .
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/12/2012 13:44
Kupię gdzieś w Szczecinie oryginalną klapkę do Samsunga Galaxy S i9000? Albo w miarę dobrej jakości zamiennik? Sprawa dość pilna.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/12/2012 10:49
Zapraszam dzisiaj na komuny paryskiej po strobo fp3 dymy baterie rakiety i wiele wiele innych, otwarte gdzies do 15. Obok "okrąglaka"
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/01/2013 11:07
Pytanie do obeznanych w temacie dni wolnych na umowie o pracę: Skończyłem studia więc na starcie mam 8 lat, do 26 dni wolnych brakuje mi 2 lat przepracowanych. Zacząłem pracę w połowie maja 2012 roku. W 2013 będę dni wolnych miał 20. A jak to będzie liczone w 2014 roku? Z automatu, że to 2 rok pracy będzie 26 czy jakoś ułamkowo liczone, że do maja z puli 20tu a reszta z 26?? U mnie w pracy tego nie potrafią ogarnąć
No to zajebistą kadrową tam macie w robocie ja bym ją wkręcił, że od 01.01.2013 wymiar urlopu zwiększył się do 48 dni rocznie
Co do pytania. Do połowy maja 2014 masz 20 dni, a po maju masz 26.
"Art. 158. Pracownikowi, który wykorzystał urlop za dany rok kalendarzowy, a następnie uzyskał w ciągu tego roku prawo do urlopu w wyższym wymiarze, przysługuje urlop uzupełniający."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.