Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/08/2009 14:35
[cytat=śmielaq89]Do zmotoryzowanych. Co polecicie do polerowania auta ? Do rys i śladów po ptakach Jakąś pastę albo coś w tym stylu ?
Mycie woskiem to za mało..[/cyt Pracowałem na myjni to mogę Poleci tylko i Wyłącznie Pastę "tempo" kupisz na każdej Stacji Benzynowej
ta Droga istnieje i nawet nie jest taka straszna....Jedziesz do Kołbaskowa i wyjeżdżasz z miasta tak jak na Mescherin się jedzie. Po lewej stronie jest taka buda typowo żulerska , a kawałek przed nią/albo za nią po prawej stronie jest polna droga, która doprowadzi na samiuśką stację
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/08/2009 23:45
Koleś ma do sprzedania bilet na Coke music live festiwal za 150 na trzy dni w tym pole namiotowe , moze ktos chcetny? gg w profilu, pozdro.
Ostatnio edytowany przez: Samo, 18 sierpnia 2009, 09:19 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/08/2009 10:41
Mam mały problem z wstawieniem obrazka jako sygnature tutaj na forum. Może ktoś mi tutaj pomóc jak to dokładnie ma wyglądać cały ten link czy jak to nazwać?? Na jakim serwerze musi być plik wrzucony?? ja to zrobiłem na rapid share
podaje linka: http://rapidshare.com/files/268662015/przekonania_polityczne.jpg.html
z góry thx za pomoc
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/08/2009 10:54
.musisz ten obrazek wrzucic na taki serwer gdzie bezsposrednio po odpaleniu strony bedzie on widoczny, a u Ciebie mozna go tylko zapisac na swoim dysku.
Ostatnio edytowany przez: ZDR, 18 sierpnia 2009, 11:14 [1 raz(y)]
Mam mały problem z wstawieniem obrazka jako sygnature tutaj na forum. Może ktoś mi tutaj pomóc jak to dokładnie ma wyglądać cały ten link czy jak to nazwać?? Na jakim serwerze musi być plik wrzucony?? ja to zrobiłem na rapid share
podaje linka: http://rapidshare.com/files/268662015/przekonania_polityczne.jpg.html
z góry thx za pomoc
Wrzuć zdjęcie na tinypica albo Nestor już poradził
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/08/2009 16:17
Nie wiem czy jest i nie chcialo mi sie szukac tematu o boksie. Nie wiem czy wiecie ale dzis Szczecinianin Daniel Urbański walczy na gali w Miedzyzdrojach i jest to walka wieczoru.
"18 sierpnia 2008 o godzinie 18:30 rozpocznie się Wielka Gala Boksu Zawodowego w Międzyzdrojach. Organizatorami imprezy są Miasto i Gmina Międzyzdroje, PMG Play Babilon Promotion i FLK Media. Patronat nad imprezą objął Burmistrz Międzyzdrojów Pan Leszek Dorosz.
W ramach imprezy zobaczymy na ringu między innymi obecnego Młodzieżowego Mistrza Świata federacji IBF - Krzysztofa "Skorpiona" Cieślaka, Pawła Głażewskiego, Krzysztofa Głowackiego, a także Krzysztofa Szota. W walce wieczoru o pas mistrzowski Młodzieżowego Mistrza Świata federacji IBF zmierzą się Daniel Urbański i Szwed Carlo Tabaghua.
Patronat medialny imprezy sprawują transmitujący Galę Canal+ Sport, TVP Warszawa oraz portal bokser.org.
18 sierpnia, Amfiteatr w Międzyzdrojach, godzina 18:30, WSTĘP WOLNY"
jestem pewien że z tego popłynie obraz w HD ale czy też dźwięk 5.1(z tego czegos podłączyć do amplitunera, kablem do HDMI) pytanie może dziwne ale człowiek nie ogarnia tych nowych technologi
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.