Siłownia jest spoko, dosyć dużo sprzętu, dużo miejsca, koszt przystępny nic tylko stejki jeść i napierdalać
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Był ktoś z Was na ściance wspinaczkowej w McGymie?? Jak to wygląda dokładnie od A do Z?
Ja się podłączam do pytania co do miejsca ale jeśli chodzi o siłowanie i ogólnie jak tam jest ?
Siłownia jest spoko, dosyć dużo sprzętu, dużo miejsca, koszt przystępny nic tylko stejki jeść i napierdalać
Minusem jest umowa na rok, którą można zerwać TYLKO na 3 miesiące przed (przekroczysz termin to zostajesz z nimi na kolejny rok), nie ma opcji na miesiąc, trzy itp.. No chyba, że coś się ostatnio zmieniło. Dla mnie to spory minus, bo powinno być tak jak np. w telefonii komórkowej, że jak już jesteś ponad rok u nich to możesz rozwiązać umowę np. z miesięcznym wypowiedzeniem. No ale wiedziałem co podpisuje, więc pretensje mogę mieć do siebie.
Był ktoś z Was na ściance wspinaczkowej w McGymie?? Jak to wygląda dokładnie od A do Z?
Ja się podłączam do pytania co do miejsca ale jeśli chodzi o siłowanie i ogólnie jak tam jest ?
Minusem jest umowa na rok, którą można zerwać TYLKO na 3 miesiące przed (przekroczysz termin to zostajesz z nimi na kolejny rok), nie ma opcji na miesiąc, trzy itp.. No chyba, że coś się ostatnio zmieniło. Dla mnie to spory minus, bo powinno być tak jak np. w telefonii komórkowej, że jak już jesteś ponad rok u nich to możesz rozwiązać umowę np. z miesięcznym wypowiedzeniem. No ale wiedziałem co podpisuje, więc pretensje mogę mieć do siebie.
Ogólnie siłownia ok, miła obsługa.
Dla mnie to było akurat dobre w ramach mobilizacji
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/10/2012 19:00
W zeszłym roku kumpel dostał z urzędu pracy stypendium z tytułu kontynuowania nauki. Wie ktoś może czy w tym roku też przysługują takie stypendia? Jeśli tak to jakie są warunki otrzymania takowego? I czy już nie jest za późno?
W zeszłym roku kumpel dostał z urzędu pracy stypendium z tytułu kontynuowania nauki. Wie ktoś może czy w tym roku też przysługują takie stypendia? Jeśli tak to jakie są warunki otrzymania takowego? I czy już nie jest za późno?
Jeśli spełniasz warunki to przejdź się do PUP jak najszybciej, bo pula pewnie ograniczona. Słyszałem, że mało chętnie te stypendia przyznają, dlatego potrzeba trochę samozaparcia i cierpliwości .
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/10/2012 23:30
Szukam pracy dla siebie(student III roku ZUT, kierunek - Transport) na terenie Szczecina. Praca w tygodniu w dniach piątek,sobota,niedziela. Jak by ktoś coś miał lub coś słyszał proszę o kontakt, gg w profilu, ewentualnie mail : [email protected]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/10/2012 15:58
Jestem studentem i pracuję na umowę zlecenie, przez to zabierają mi mniej z pensji. Jak to będzie wyglądać jak przejdę na umowę o prace?
Bo ja kocham ten styl życia ryk na stadionie Tych ludzi te przeżycia!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/10/2012 16:17
Jakie jest w Szczecinie najlepszy (biorąc pod uwagę wybór i cene) sklep z zabawkami do palenia, shisha, bongo i wszystko z tym związane? Poki co widziałem tylko takie małe wystawki w salonach prasowych, a slyszałem że gdzieś są jakieś większe sklepy tematyczne
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.