podbij na Sowińskiego (tam na przeciwko chyba Ekonomika(?) czy tam Gastronomika), obok jest taka stara budowa co robią ją chyba od 10 lat heh. Ostatnio jak tam graliśmy w noge to wyniosło nas to ok. 80 zł za godzine (mniej więcej, bo sam tego nie załatwiałem). Jednak przed samym zapisem razem sprawdzić czy parkiet Ci będzie odpowiadał, bo w wakacje coś z nim zrobili, że teraz dużo osób narzeka na "przyczepność".
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/11/2007 20:11
Wie ktoś czy będzie jeszcze jakaś bezpośrednia tura sprzedaży biletów na EURO 200 ? (nie chodzi mi o te 17 % pojemności stadionu, które dostanie PZPN dla kibiców.. a raczej dla wszystkich leśnych dziadków po B klasę.. )
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
salezjanie na ku sloncu - w zeszlym roku szkolnym 105zl za 1,5h. jakbys chciala namiary na czlowieka ktory tym sie zajmuje u nich to podbij na gg to dostaniesz nr
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/11/2007 23:08
Na Sowińskiego (moja szkoła) terminy od września zajęte.. prawob. no niestety nie pasuje, za daleko. Może jeszcze jakieś propozycje?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/11/2007 23:49
na tenisowej hala polibudy. nie wiem dokladnie ile wychodzi ale calkiem niedrogo. najlepiej poznym wieczorem ok 22-23 bo wtedy z reguly jest wolna
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
zajęte? to dziwne, bo pod koniec września spokojnie znaleźliśmy 2 godzinki w weekend wieczorem, a 2 tygodnie temu mieliśmy rezerwacje ale odwołaliśmy, też bez problemu załatwioną pare dni wcześniej. Bez żadnych zaliczek czy tym podobnych.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
"La gazetta delo sport" zrobiła na swojej stronie sondaż, kogo najbardziej się obawiają przed EURO 2008. Polacy mieli początkowo 0.9 %. Ale wtedy weszli do gry nasi internauci...
Już mamy 84,2 % Hehe
http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/pages/gazzetta/d_1504.jsp
P.S Współczuję Włochom, jak będą musieli komentować ten sondaż
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.