Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/10/2007 19:47
znak ktos dobra strone co na biezaco jest z kontuzjami i wykluczeniami poszczegolnych zawodnikow na mecze eliminacji do Euro. Albo ma ktos info czy jutro w reprezentacji Walii zagra Bellamy?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/10/2007 17:49
Ema. Wie ktoś jak się nazywa piosenka gdzie śpiewa jakaś dziewczyna coś takiego " I have been waiting so lang " . Prosze o pomoc .
Jak dla mnie to co oni piszą nie mieści się w głowie...wiem, że każdy może coś takiego pisać, nawet tak dla fazy. Ale za takie teksty...na coś chyba zasłużyli...
Poszukuje profesionalnego grafika do wykonania 5 szablonów papeterii/kartek pocztowych w formacie A4. Szablony te muszą charakteryzować się pomysłowością i bardzo wysoką jakością wykonania. Zainteresowanych proszę o kontakt tylko i wyłącznie na maila [email protected] a przesle szczegóły.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/10/2007 12:57
Mam wielką prośbę....Potrzebuję zdjęcie (zdjęcia) statku (budowa w miarę nowa, ale nie promy ani kutry) najlepiej na morzu w jakimś konkretnym rozmiarze. Potrzebuję tego do nadruku na kalendarze... Jak ktoś coś ma proszę wysłać na e-maila --> [email protected]
Będę wdzięczny.
PS. Oczywiście jeśli wykorzystam Twoje foto to na kalendarz możesz liczyć
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/10/2007 15:02
takie pytanko: gdzie w Szczecinie (w okolicach centrum) znajduje sie jakis punkt fotograficzny gdzie mozna wydrukować w dobrej jakosci fotki które znajdują sie na nośniku CD albo PenDrivie.
Na pewno by się przydały ale nie chodzi mi o żaglowce...(zapomniałem dodać o tym typie) Sorki - mój błąd. Interesują mnie statki transportowe (kontenerowce, masowce itp) Ale oczywiście dzięki za zainteresowanie i liczę na dalszą pomoc
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/10/2007 17:51
Jak mniemam zdjęcia znalezione w sieci odpadają ze względu na prawa autorskie?? Wcześniejsze są autorskie więc nie byłoby problemu...
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/10/2007 10:58
Chyba najtaniej jest w Rossmanie. Za 1 zdjecie wczoraj placilem 0.29 gr. i mozna spokojnie drukowac z plyty, pen - drive'a , karty pamieci
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.