Też mi się wydawało, że barwy są źle, ale znalazłem coś takiego i według tego wszystko jest dobrze
Barwy na kwiatku przedstawione są prawidłowo. W układzie kolistym tak właśnie należy pokazać polskie barwy: biel otoczona czerwienią tak właśnie, jak na herbie, gdzie na czerwonej tarczy osadzone jest białe godło. Wyjściem do układu barw jest zawsze herb a nie flaga. Flaga jest wtórna w stosunku do herbu i to ona odtwarza układ jego barw. Przy fladze poziomej przyjęta jest zasada heraldyczna: barwa godła na górze, barwa tarczy na dole. W układzie kolistym: barwa godła w centrum, barwa tarczy wokół.
- Na początku chciałbym takiego "placka" jak ten "El Testosteron" .Gdy wszyscy gwizdali, zrobiło mi się go szkoda. Zawsze tak mam, szkoda mi tych, którzy dostają po głowie - przyznał Szymon Kołecki na łamach "Przeglądu Sportowego".
Kołecki chce do MMA, za 2 miesiące 'kolejna' walka stulecia
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/12/2009 10:19
Możecie polecić jakiś portal z rozpiską koncertów, imprez w naszym regionie oraz portal obejmujący Polskę. Bo to co jest na infoludku to jakaś czarna dziura.
A tak osobno gdzie można kupić bilety na KNŻ.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/12/2009 10:46
How I met Your mother czy Big Bang theory bardzo fajne, ale ostatnio zacząłem oglądać Modern family z Edem O'Neillem w jednej z głównych ról (Al Budny dla niewtajemniczonych).
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Możecie polecić jakiś portal z rozpiską koncertów, imprez w naszym regionie oraz portal obejmujący Polskę. Bo to co jest na infoludku to jakaś czarna dziura.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/12/2009 13:43
Orientuje się ktoś czy UltraShop będzie dziś czynny? Bo koło 12 był zamknięty, a przy okazji czy z oficjalnych gadżetów klubowych można jeszcze zamówić "spiochy - młodzi Portowcy"
Orientuje się ktoś czy UltraShop będzie dziś czynny? Bo koło 12 był zamknięty, a przy okazji czy z oficjalnych gadżetów klubowych można jeszcze zamówić "spiochy - młodzi Portowcy"
Był chwilowo zamknięty ponieważ musiałem dostarczyć gadzety na turzyn Spiochy od SKPS powinny się pojawić w przyszłym tygodniu
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.