Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/10/2009 14:12
Dokładnie, hala na Bukowym jest bardzo fajna . W Załomiu też jest ładna, nowiutka (wyremontowana) ale to jednak daleko od centrum.
To prawda, hala na Bukowym jest dobra, ale jest niestety tylko dobra... Ma fajne nowoczesne zaplecze, schludne szatnie z prysznicami, jest bardzo przestrzenna i ma 3 sektory oddzielane kotarą (wszystkie dostępne do gry w siatkę). Minusem jest jednak bardzo przeciętne oświetlenie i napięte harmonogramy zajęć sportowych. Znaleźć wygodny termin o tej porze roku to tak jakby wygrać z Górnikiem w Zabrzu - prawie niemożliwe, ale raz na 50 lat może się udać
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
czy mogłby ktos doradzic która szkola w kursach maturalnych jest lepsza?chodzi mi o INDEKS oraz Osrodek szkolenia kursowego RES HUMANAE.ktos moze mial doczynienia z tymi szkolami?dzieki za pomoc
ja z indeksem, było spoko całkiem, chociaż pani 'przygotowująca' mogła być lepsza
poleci ktoś halę gdzie można pograć w siatkę? żeby była za rozsądną cenę, może być mała, bo po co do siatki kolos jaki jest np. na Ku Słońcu. Zajmuje się 1/3 powierzchni a płaci za całość
dobra hala jest na Bukowym. gralem tam w siatke i polecam ale jesli jestes z prawobrzeza, z centrum jest kawelek
To prawda, hala na Bukowym jest dobra, ale jest niestety tylko dobra... Ma fajne nowoczesne zaplecze, schludne szatnie z prysznicami, jest bardzo przestrzenna i ma 3 sektory oddzielane kotarą (wszystkie dostępne do gry w siatkę). Minusem jest jednak bardzo przeciętne oświetlenie i napięte harmonogramy zajęć sportowych. Znaleźć wygodny termin o tej porze roku to tak jakby wygrać z Górnikiem w Zabrzu - prawie niemożliwe, ale raz na 50 lat może się udać
to podobnie jak z polibudowa hala na tenisowej mi bardziej chodzi o lewobrzeze, najlepiej Pogodno/Gumieńce. ogarne sie ze zdrowiem to podzwonie, popytam.
poleci ktoś halę gdzie można pograć w siatkę? żeby była za rozsądną cenę, może być mała, bo po co do siatki kolos jaki jest np. na Ku Słońcu. Zajmuje się 1/3 powierzchni a płaci za całość
dobra hala jest na Bukowym. gralem tam w siatke i polecam ale jesli jestes z prawobrzeza, z centrum jest kawelek
to podobnie jak z polibudowa hala na tenisowej mi bardziej chodzi o lewobrzeze, najlepiej Pogodno/Gumieńce. ogarne sie ze zdrowiem to podzwonie, popytam.
hale idealne do gry w siatkowke to hala LO nr 7, oraz hala dawnej AR na Judyma.
hale idealne do gry w siatkowke to hala LO nr 7, oraz hala dawnej AR na Judyma.
Polecam hale na Świętoborzyców 40 w SP 35 ;]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/10/2009 21:18
Jako że jestem świeżo upieczony student i mieszkam od tygodnia w Szczecinie, prosiłbym tych bardziej doświadczonych o podanie jakiegoś fajnego pubu w którym można obejrzeć Ekstraklasę i parę dyskotek na które płeć piękna przychodzi tłumnie i bez towarzystwa, a często wychodzi już w towarzystwie...
Jako że jestem świeżo upieczony student i mieszkam od tygodnia w Szczecinie, prosiłbym tych bardziej doświadczonych o podanie jakiegoś fajnego pubu w którym można obejrzeć Ekstraklasę i parę dyskotek na które płeć piękna przychodzi tłumnie i bez towarzystwa, a często wychodzi już w towarzystwie...
Może generalnie rozejrzysz się za jakimś ciekawym żeńskim elementem na roku,wydziale itp.Wal w akademiki,bo to dom uciech studenta(imprezy u znajomych),a każdy klub to inny sort(wiek, upodobania) dziewczyn np. Ellite vs Kontrasty
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
możemy razem do akademika na imprezę uderzyć
To po drodze mozecie odwiedzic Pinokio
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Potrzebuje programu do czytania komiksów (format .cbr) Jaki program jest najlepszy, dobrze by było gdyby był po polsku. Oprócz tego szukam kilku komiksów wydawanych przez Tm-Semic seria Mega Komiks, mianowicie: nr 3/2000 - Predator vs. Judge Dredd nr 3/2001 - Witchblade/Aliens/Darkness/Predator: Mindhunter nr 2/2002 - Witchblade/Aliens/Darkness/Predator: OverKill I ogólnie różnych komiksów odnośnie Aliena i Predatora (bo mój to mega fanatyk tych postaci :/)
Nie byłem pewien do jakiego tematu to dać, więc z góry sorrki.
Potrzebuje programu do czytania komiksów (format .cbr) Jaki program jest najlepszy, dobrze by było gdyby był po polsku. Oprócz tego szukam kilku komiksów wydawanych przez Tm-Semic seria Mega Komiks, mianowicie: nr 3/2000 - Predator vs. Judge Dredd nr 3/2001 - Witchblade/Aliens/Darkness/Predator: Mindhunter nr 2/2002 - Witchblade/Aliens/Darkness/Predator: OverKill I ogólnie różnych komiksów odnośnie Aliena i Predatora (bo mój to mega fanatyk tych postaci :/)
Nie musisz mieć programu, wystarczy że rozszerzenie cbr zmienisz na rar i rozpakujesz i możesz jako pokaz slajdów oglądać. Co do komiksów, tutaj popatrz KLIK KLIK KLIK KLIK
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/10/2009 19:13
Wie ktos ja wyglada sprawa samochodow sluzbowych we francji? Slyszalem, ze tam malo kto ma sluzbowe auto bo jakos dziwnie to opodatkowane jest czy cos w tym stylu, ze trzeba placic za jakas ilosc km. itp. Jestem bardzo zainteresowany bo auto co chce wziac bylo we fracji serwisowane przez 1 rok tylko i w tym czasie zrobilo 79 tysiecy, przez kolejne 2 lata zrobilo 20 tysiecy wg. licznika. Kierownica, fotele i stan jest niby bdb i facet sie upiera, ze fura napewno nie byla krecona ale chcial bym sie poradzic kogos bardziej kumatego w tej sprawie...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/10/2009 20:05
Przymierzam sie do kupna przenosnego dysku twardego w najblizszym czasie i w zwiazku z tym prosba do Was . Czy moglibyscie cos godnego w przystepnej cenie polecic ewentualnie powiedzcie na co lub na jakie parametry zwrocic uwage przy podejciu decyzji.
Jesli chodzi o pojemnosc to mysle ze gorna granica to 500GB . W gwoli scislosci zamierzam kupic poprzez E-Bay i przeznaczyc okolo 35-45 funtow czyli kolo 200-300 zlotych.
Przymierzam sie do kupna przenosnego dysku twardego w najblizszym czasie i w zwiazku z tym prosba do Was . Czy moglibyscie cos godnego w przystepnej cenie polecic ewentualnie powiedzcie na co lub na jakie parametry zwrocic uwage przy podejciu decyzji.
Jesli chodzi o pojemnosc to mysle ze gorna granica to 500GB . W gwoli scislosci zamierzam kupic poprzez E-Bay i przeznaczyc okolo 35-45 funtow czyli kolo 200-300 zlotych.
Z gory dzieki za wszelka pomoc
jakis czas temu mieli w komputroniku fajne promocje.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Z gory dzieki za wszelka pomoc
tak z ciekawosci spytam czy w tych 2-3 stówkach uwzględniłeś cene przesyłki?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.