ladnie sie pousmiechaj, jak pani bedzie wporzo to sie postara, podzwonisz do niej i moze byc wczesniej. wcale nie musi byc 30 dni w szafce. choc wiadomo, jak trafisz na france, co dla niej picie kawy i plotki sa wazniejsze to roznie moze byc. w urzedach sporo mlodych i zyczliwych dziewczyn pracuje, wiec - coz, mam nadzieje ze na taka trafisz...
Mniejsza z Eto(autograf), ale rozwaliła mnie jego wypowiedz "Ku lepszemu" , albo w tym PZPN-ie udają idiotów albo naprawdę najlepszym rozwiązaniem jest rozjebać to wszystko w pizdu. Niedługo kurwa z wyspami owczymi będziemy o remis walczyć.
Ostatnio edytowany przez: ekil, 12 sierpnia 2010, 11:37 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/08/2010 11:42
Niech sobie pisze co chce , jego sprawa . Od tego pisania krzywda nikomu sie nie stanie . Najgorsze jest to , ze taki czlowiek ma jakis wplyw na losy kraju .
Jak teraz wygląda sprawa wyrobienia paszportu? Tzn, procedury znam ale jak jest w rzeczywistości? Jak długo się czeka (ustawowo do 30 dni), jakie kolejki dla składających wniosek? Z góry dzięki za odpowiedzi
Jak napiszesz podanie z konkretnym powodem, aby szybciej wyrobili, to możesz dostac w ciagu kilku dni-tygodnia. Nie wiem jak jest teraz, ale jeszcze około 2 lata temu tak było.
ladnie sie pousmiechaj, jak pani bedzie wporzo to sie postara, podzwonisz do niej i moze byc wczesniej. wcale nie musi byc 30 dni w szafce. choc wiadomo, jak trafisz na france, co dla niej picie kawy i plotki sa wazniejsze to roznie moze byc. w urzedach sporo mlodych i zyczliwych dziewczyn pracuje, wiec - coz, mam nadzieje ze na taka trafisz...
Spokojnie da rade w ok tydzien. Musisz podanie napisać i najlepiej załączyć np ksero kupionego juz biletu na samolot czy cos w ten desen. Ladnie uzasadnisz, skruche walniesz ze nie dopatrzyles sie daty waznosci i bedzie G.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/08/2010 13:05
Mam taki o to problem że nie można się do mnie dodzwonić bo numer jest cały czas zajęty. Nie mam przekierowań, dzwonić da się normalnie. Telefon był restartowany i inne cuda jakie tylko się dało wykonać. Wydaje mi się że wina leży po stronie operatora co o tym sadzicie?
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/08/2010 15:02
Całkiem to możliwe. Mi niedawno kilka osob mowilo ze probowalo sie do mnie dodzwonic i mialem caly czas zajęte, a ja dzwonić moglem normalnie i bez zadnych problemow. Po kilku dniach jest juz normalnie.
Mniejsza z Eto(autograf), ale rozwaliła mnie jego wypowiedz "Ku lepszemu" , albo w tym PZPN-ie udają idiotów albo naprawdę najlepszym rozwiązaniem jest rozjebać to wszystko w pizdu. Niedługo kurwa z wyspami owczymi będziemy o remis walczyć.
To konto Piechniczka nie jest prawdziwe. Ktoś się podszył i robi sobie jaja.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/08/2010 17:15
Mam 2 wolne miejsca w aucie do Swinoujscia dla osoby z Prawobrzeza, jednak tylko w 1 strone. Zostaje do niedzieli wieczor w Swinoujsciu. Jesli ktos tez zostaje i chce sie zabrac z powrotem, to nie ma problemu. Wyjazd jutro ok 9 rano, powrot w niedzielny wieczor lub pozne po poludnie. W 1 strone koszt 15zl od osoby, w 2 strony 25zl od osoby. Kontakt tylko przez GG 4066045 do poznych godzin wieczornych.
Ostatnio edytowany przez: Steryd, 13 sierpnia 2010, 17:31 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.