Może ktoś z was mi pomoże. Potrzebuje wrócić we wtorek lub środę z Torunia lub Bydgoszczy jakimś busem - może zna ktoś jakąś alternatywę dla PKS który te 315 km jedzie więcej niż 6 godzin... O PKP nie wspominam bo z trzema przesiadkami to można się nabawić w taką pogodę... Więc chłopaki i nieliczne dziewczyny - pomocy
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/07/2010 19:04
Pytanie może niezbyt komfortowe ale może ktoś się orientuje. Sprawdzeni i dobrzy urolodzy w Szczecinie ? Państwowo lub prywatnie. Poleci ktoś kogoś ? Dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Pytanie może niezbyt komfortowe ale może ktoś się orientuje. Sprawdzeni i dobrzy urolodzy w Szczecinie ? Państwowo lub prywatnie. Poleci ktoś kogoś ? Dzięki.
Może ktoś z was mi pomoże. Potrzebuje wrócić we wtorek lub środę z Torunia lub Bydgoszczy jakimś busem - może zna ktoś jakąś alternatywę dla PKS który te 315 km jedzie więcej niż 6 godzin... O PKP nie wspominam bo z trzema przesiadkami to można się nabawić w taką pogodę... Więc chłopaki i nieliczne dziewczyny - pomocy
podbijam bo termin się zbliża
może zdeka karkołomny pomysł, ale podbij albo do Warszawy albo do Poznania, ewentualnie Kutno(gdzieś gdzie będziesz miał najbliżej z tamtego miejsca do pociągów relacji Warszawa - Szczecin). O 15.00 z Warszawy Centralnej wyjeżdża RegioExpress Mewa, którego wagony są klimatyzowane, posiadają wifi i gniazdka. To sprawi, że tylko cześć drogi będziesz jechał w "ciężkich" warunkach
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/07/2010 21:19
A ja mam takie pytanko . Ostatnio zakupiłem nowy komputer Sprzet jest super i wszystko pójdzie . Nie chce sciagac ani kupować oryginałów. Wie ktoś gdzie w Szczecinie jakieś piraty dostane ? Wiem że kiedyś było można na giełdzie w Płoni . A gdzieś bliżej ? Turzyn czy coś ? I w jakiej cenie ?
A ja mam takie pytanko . Ostatnio zakupiłem nowy komputer Sprzet jest super i wszystko pójdzie . Nie chce sciagac ani kupować oryginałów. Wie ktoś gdzie w Szczecinie jakieś piraty dostane ? Wiem że kiedyś było można na giełdzie w Płoni . A gdzieś bliżej ? Turzyn czy coś ? I w jakiej cenie ?
to temat nie na publiczne forum, koleżko. zdajesz sobie sprawę jaki handelek piratami jest przypałowy?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/07/2010 23:19
Pilnie poszukuję busa ze Szczecina do Wrocławia, by być we Wrocławiu między 9 a 10 rano w poniedziałek. Niestety jak na razie nie znalazłem takiego połączenia, może ktoś zna? PILNE
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/07/2010 00:09
Potrzebuję wyrobić paszport, jednak przebywam poza krajem. Pytanie brzmi nastpujaco: czy moze mi go wyrobic mama/kolega, jesli tak, jakie warunki trzeba spełnić? Z góry dzieki.
Potrzebuję wyrobić paszport, jednak przebywam poza krajem. Pytanie brzmi nastpujaco: czy moze mi go wyrobic mama/kolega, jesli tak, jakie warunki trzeba spełnić? Z góry dzieki.
jest to mozliwe, ale obawiam sie, ze musialbys miec jakies upelnomocnienie do zalatwienia tego typu sprawy - notarialne. a to zalatwisz praktycznie wylacznie w towarzystwie osoby, ktora mialaby je uzyskac. zorientuj sie jak wyglada sprawa via ambasada lub konsulat. tam na pewno mozesz zrobic sobie tymczasowke. a pelny paszport? w PL musisz podpisy skladac itd. wiec fizyczna obecnosc jest raczej konieczna. a w jakim kraju przebywash?
Pilnie poszukuję busa ze Szczecina do Wrocławia, by być we Wrocławiu między 9 a 10 rano w poniedziałek. Niestety jak na razie nie znalazłem takiego połączenia, może ktoś zna? PILNE
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/07/2010 01:31
no to chyba zostaje Ci rozpracowanie jakiegos lamanca np. do Gorzowa lub ZG ze Sz-na, potem na Wroclaw stamtad. jakies linie, miejscowe busy...
jest to mozliwe, ale obawiam sie, ze musialbys miec jakies upelnomocnienie do zalatwienia tego typu sprawy - notarialne. a to zalatwisz praktycznie wylacznie w towarzystwie osoby, ktora mialaby je uzyskac. zorientuj sie jak wyglada sprawa via ambasada lub konsulat. tam na pewno mozesz zrobic sobie tymczasowke. a pelny paszport? w PL musisz podpisy skladac itd. wiec fizyczna obecnosc jest raczej konieczna. a w jakim kraju przebywash?
Jezeli jestes zameldowany na stale poza krajem to mozesz paszport wyrobic w ambasadzie.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/07/2010 00:23
Pytanie z mojej strony, jestem obecnie w stolicy i jutro czeka mnie caly dzien na poznawanie Wawy. Na stadionach obu juz bylem i procz tego to chyba nigdzie. Czekam na propozycje, chodzi mi o mile spedzenie dnia. Chlopacy mi mowili na dworcu jaka jest dzielnica poloni, (chodz i tak nie do konca), pamiec slaba i zapomnialem jezeli ktos by mogl mi przypomniec to bede wdzieczny. Pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.