Zależy co masz na myśli pisząc normalne ceny.
Mogę polecić śmiało salon Kruka (na Wojska Polskiego albo Kaskada) ma ceny przystępne w miarę i wybór niezły. Ogólnie musisz pochodzić po wszystkich, żeby coś odpowiedniego znaleźć. Nie myśl, że znajdziesz pierścionek tam gdzie jest największy wybór.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/12/2012 18:47
Ale chyba najlepiej jest posprawdzac katalogi firm jubilerskich na necie co Ci wpadanie w oko to sobie zapisz i później startuj do salonu a jak będzie brzydki to pani Ci szybko pokaże coś podobnego może ładniejszego
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/12/2012 20:03
Ja patrzenie w katalog odradzam. Zdjęcia, a raczej grafiki pierścionków bardzo odbiegają od rzeczywistego wyglądu. Ostatnio miałem okazję to zobaczyć na przykładzie obrączek. Patrząc na grafikę w życiu bym takiej obrączki nawet nie chciał zobaczyć, a na żywo prezentuje się odwrotnie. Także ja doradzam chodzić i szukać. No i poza tym to, co jest na necie nie koniecznie musi być w salonie, a często nie ma. Wtedy sprowadzają na zamówienie, ale jak pisałem wcześniej lepiej najpierw zobaczyć.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/12/2012 23:58
Poszukuje sklepu w Szczecinie, który ma w swoim asortymencie perfumy Espirit imagine for him
pojemność obojętna. Nie piszcie mi o sephorach, douglasie i rossmanie, że tam dostanę bo byłem i nic takiego nie ma. PILNE !
Poszukuje sklepu w Szczecinie, który ma w swoim asortymencie perfumy Espirit imagine for him
pojemność obojętna. Nie piszcie mi o sephorach, douglasie i rossmanie, że tam dostanę bo byłem i nic takiego nie ma. PILNE !
Jak pilne to pewnie okazja mikołajkowa była zawsze masz allegro, tam tego dużo
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/12/2012 21:53
Czy ktoś używa któryś z poniższych kubków termicznych i może coś o nich powiedzieć z własnego doświadczenia? Najważniejsze, żeby herbata się nie wylewała (w ogóle) przy przewożeniu w plecaku.
Czy ktoś używa któryś z poniższych kubków termicznych i może coś o nich powiedzieć z własnego doświadczenia? Najważniejsze, żeby herbata się nie wylewała (w ogóle) przy przewożeniu w plecaku.
A może możecie coś innego polecić - ceny nie grają roli. Ma być dobry!
Słyszałem, że jeśli zależy na szczelności to tylko i wyłącznie kubki STARBUCKS !! natomiast nie trzymają one dobrze temp., tzn trzymać trzymają 2 h, może dłużej.
Ale to nie testowane więc tylko zasłyszane, może też i dlatego do tej pory nie zdecydowałem się na zakup
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.