szukaj na BIP-ie. Jest obowiązek publikacji. Jak nie ma, to znaczy ze planow nie ma. Inne wyjscie, to zdzwonic do urzedu gminy i zapytac sie czy są, i jak sa to podjechac je wziac.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/11/2010 19:53
Uwaga, CBOS "ruszył dupę" i teraz wydzwania po domach. Nie dajcie się nabrać na tą piłkarską ankietę, którą teraz robią. Właśnie spędziłem grubo ponad 40 minut na telefonie i tylko z powodu współczucia do tej gaduły po drugiej stronie słuchawki się nie rozłączyłem. Po kilku minutach jest nawet fajnie - pytają o ligi zagraniczne czy też inne sporty i ogólne zainteresowanie, ale jak pojawia się temat sponsorowania to te wszystkie pytania zaczynają się dłużyć i robią się podobne. Jednym słowem dużo pytań o firmy, które wkładają kasę w polską piłkę (Wisła, Legia, Lech i reprezentacja) oraz piłkę europejską... takie tam bla bla bla.
Przyjemność miałem odpowiadając jedynie na poniższe dwa pytania:
- czy jest jakiś klub piłkarski w kraju, z którym się pan identyfikuje?
- czy jest jakiś klub, którego Pan nie lubi? (podałem 5 i więcej już nie chciała słuchać)
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/12/2010 16:14
chłopaki,nie orientuje sie ktoś z was jak to jest z tymi zakazami stadionowymi-ja niby jestem na bieżąco i wiem,że rok temu w sierpniu z paragrafu 243 kodeksu karnego,artykuł 22a bodajże,wypadł przymus stawiania się na komendzie w godz rozgrywania meczu-wiem że we wrzesniu tego roku była nowelizacja ale nt.zmniejszenia kary więzienia za złamany zakaz oraz mneijszej grzywny-jakis czas temu milicjanci wjechali mi do chaty z tekstem,że musze sie stawiać jednak na komendzie,byłem na przesluchaniu,wytłumaczyłem im ,że przeciez niemam prawnego obowiązku stawienia sie na komendzie,niby przyznali mi racje ale nie do końca...wczoraj poraz drugi mi wpadli i mnie wysoką grzywną straszyli...orientuje sie ktoś może w tej sytuacji,jak to w końcu jest?byłbym wdzięczny...pzdr
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/12/2010 20:25
Nie wiecie moze co moge zrobic z taka bluza? "Herb" obszyty wokol. I tak jak widac dosc spory...
http://i52.tinypic.com/5lqi9v.jpg
Jakosciowo konkretna, ciepla, gruba tylko ta trumna... Koles bedac w Warszawie kupil mi na urodziny.
Śródmieście to Pogoń - tutaj nic na pokaz
wokół sami swoi więc szacunek okaż!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/12/2010 20:46
Komedię jakąś w miarę nową 2009-2010 polećcie (nie Drużyna A, Four Lions, Red, Zanim Odejdą Wody, Kac Vegas) tylko mi nie wyskakiwać z dzisiejsza opcją TV4 o 21.00
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.