Puby, restauracje, kluby - transmisje sportowe. - 15/02/2010 12:32
Widziałem, że często ludzie pytają o jakieś lokale gdzie można na mieście obejrzeć jakiś mecz (sam często szukam ). Rusza LM, zbliża się sezon u nas, w Europie grają cały czas więc może warto zbierać informacje w jednym temacie o pewnych i sprawdzonych miejscach gdzie można obejrzeć jakiś mecz.
Jeśli ktoś zna sprawdzone miejsce gdzie zawsze albo prawie zawsze można coś obejrzeć niech wypisuje, najlepiej z ulicą i stacjami telewizyjnymi.
Jak się nazbiera trochę miejsc to zrobię w pierwszym temacie listę tak żeby zawsze można było łatwo coś znaleźć. Choć wiadomo, że czasem i tak jest potrzeba zadzwonienia żeby się upewnić a w przypadku obleganych wydarzeń rezerwacji.
Nie widziałem podobnego tematu więc założyłem. Jeśli nie przypadnie do gustu to sam się wykończy.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Pub Desperados
ul. Osiek 1 (Starówka)
TV: Canal +, N,
Telefon: (0-91) 489-51-25
Piwiarnia Warki
ul. Śląska 38 (przy pl. Grunwaldzkim)
Telefon: (091) 48-93-566
Petit Paris
ul. Wojciecha 11
Telefon: 692 489 167
Bosun
ul. Jana Pawła II 9 (Aleja Fontann)
Telefon: 792 460 444
White Horse
ul. Kadłubka 39 (nad Netto)
TV: ?? - ale na pewno coś jest
Red Rocket Pub
ul. Rezedowa 2 (niedaleko Krakowskiej)
TV: Canal +,
Telefon: 515 448 334
Joker Pub
ul. róg Witkiewicza i Santockiej
TV: Polsat Sport, Canal +,
Pub Zagłoba
ul. Boh. Warszawy 91 (naprzeciwko Carefoura)
TV: N,
Telefon: (91) 484-53-40
Irish Pub Dublin
ul. Kaszubska 57
TV: Polsat Sport, Canal +, N,
Telefon: 914343941
* rezerwacja 50 zł - odliczana od rachunku
Champions Pub
ul. Wyzwolenia 18 (Galaxy)
TV: Canal +,
Telefon: (91) 48 39 399
* lepiej dowiadywać się czy jest transmisja
Trzy Korony
ul. Wojska Polskiego 99 (róg Królowej Korony Polskiej)
TV: Canal +
* na powietrzu
Pizzeria Pub Calvados
ul. Nałkowskiej 11 (Majowe)
TV: N, Polsat, mecze Pogoni
Telefon: (91) 463 34 34
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 20 października 2010, 14:52 [3 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Puby, restauracje, kluby - transmisje sportowe. - 15/02/2010 13:37
Dołożę coś też:
- Na aleji fontann w jednym z lokali jest zarówno "n" jak i C+,( Pub nazywa się Bosun chyba, jeden z przeszklonych lokali);
- Petit Paris ( z doświadczenia wiem, że trzeba tam robić wcześniej rezerwację, bo inaczej to fantazja tam usiąść).
Wlasciciel faja, ale 2 litrowy dzban bosmana za 20 zika wydaje sie byc wporzadku. Ogolnie lokal bedacy miejscem spotkan sympatykow FC Barcelona, 2 telewizorki niestety praktycznie obok siebie i nie z kazdego miejsca sa dobrze widoczne, ogolnie moja ocena 3,5 na 5
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
a wlasnie jakie programy sa w kemko? bo c+ tam byl ale N tez jest?
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Puby, restauracje, kluby - transmisje sportowe. - 23/02/2010 18:36
dostałem ulotkę niedawno, że w kebabie na Pomorzanach na Milczańskiej, tam po schodkach w dół obok Banku ING, są transmisje. Według podanych lig wynika, że mają cyfrę+. Ale w sumie nie byłem tam, więc info tylko na podstawie ulotki
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
dostałem ulotkę niedawno, że w kebabie na Pomorzanach na Milczańskiej, tam po schodkach w dół obok Banku ING, są transmisje. Według podanych lig wynika, że mają cyfrę+. Ale w sumie nie byłem tam, więc info tylko na podstawie ulotki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.