Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/10/2007 11:14
Poszukuje mapy Polski tyle ze po angielsku, tzn. wszystkie nazwy wyżyn, nizin, gór byly po angielsku, widział ktoś coś takiego na necie ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/10/2007 19:22
jest taka sprawa:
posiadam głośniki 5.1(firma logitech dalem jakies 450 zl w vobisie) i moje pytanie jest nastepujace czy aby uzyskac efekt przestrzenny potrzebuje dokupic jeszcze karte dziewkowa ?
jak tak to jaką(oczywiscie w miare tania bym prosil)
pozdro.
Ostatnio edytowany przez: phoenix, 27 października 2007, 19:31 [2 raz(y)]
musisz miec karte 5.1.(taka zeby wszystkie jacki od glosnikow mozna bylo podlaczyc czyli 3) SB audigy 5.1 kosztuje kolo 99zl(a pewnie i taniej bo ja taka kupowalem dawno temu). lepsze karty sa juz drogie cholernie ale taka styka.
pytanie ode mnie:
wie ktos gdzie w Szczecinie mozna dostac 8-Ball . gdzies na pewno mozna dostac ale mi sie nie chce chodzic i szukac
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/10/2007 13:08
Potrzebny mi GPS z mapą Polski i Anglii oraz Europy Zachodniej, z ładowarką samochodową i inne te WAŻNE pierdoły żeby miał. Prosiłbym o linki z allegro i innych sklepów netowych. Cena: ~~ 700 zł. z góry dzięki, pzdr
Nakaz picia przydałby się za to w Szczecinie. Władze miasta martwią się, że za dwa miesiące zabraknie pieniędzy na funkcjonowanie tamtejszej izby wytrzeźwień. Powód? Brakuje pijaków. W ostatnim roku znacznie spadła ilość pensjonariuszy tego szacownego przybytku.
źródło luzz.pl
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Niemożliwe jest polizanie własnego łokcia.
Gdy mocno kichasz możesz złamać sobie żebra.
W swoim życiu, w czasie snu zjadasz około 70 insektów i 10 pająków.
Dokładnie jak odciski palców, odcisk języka jest niepowtarzalny.
Ponad 75% osób, które to czytają będą próbować polizać swój łokieć.
Budowa ciała świni uniemożliwia jej spojrzenie w niebo.
Gdy uderzasz głową w mur spalasz 150 kalorii.
Szczury i konie nie mogą wymiotować.
Kocie siki fosforyzują w ciemności.
Oko strusia jest większe niż jego mózg.
Zapalniczkę wynaleziono wcześniej niż zapałki. Kwakanie kaczki nie powoduje echa i nikt nie wie dlaczego.
Gdybyś krzyczał/a nieprzerwanie 8 lat, 7 miesięcy i 6 dni wyprodukowałbyś/wyprodukowałabyś energię potrzebną do zaparzenia filiżanki kawy.
Orgazm świni trwa 30 minut.
Karaluch bez głowy żyje prze 9 dni zanim umrze z głodu.
Słonie są jedynymi zwierzętami, które nie potrafią skakać.
źródło luzz.pl
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Ja plynalem kilka razy lecz tylko busami a oni jakies karty maja.musisz zadzwonic do biura tego przewoznika lub przez neta moze mozna.Jak beda problemy dawaj z Swinoujscia do Ystad,na to samo wychodzi
Ps.Sorry jak bylo,mozna znalesc kilku dawnych znajomych
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.