Oto kalkulator ktory oblicza ile moga urosnac nasze miesnie bez odrzywek bardzo ciekawa sprawa inches - cal=2,53 cm P.S Wyniki i wiekosci do kalkuratora trzeba wpisywac w calach .
no to nie zapewniaj bo chyba gowno wiesz sam na akordach, tabach i innych pierdolach daleko nie zajdziesz, no chyba ze cale zycie chcesz grac jakis prymitywny punk
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Pytanko! Wziełem telefon w Mix Plusie (PLUS GSM) Polega to na tym ,że podpisujemy umowe ,że X razy zasilismy konto o danym nominale... i! Czy orjętuje się ktoś jaki jest kod aby sprawdźić ile zasileń pozostało do wygaśnięcia umowy ?
i po doladowaniu X razy(czyt. tyle na ile podpisales umowe) umowa wygasa, natomiast numer dziala dalej A zeby sprawdzic ile zostalo to nie pamietam dokladnie ale sms o tresci PZ na numer 2585. pzdr
Wie ktoś gdzie można w Szczecinie nauczyć się grać na gitarze (prócz Pałacu Młodzieży) ?
samemu na akordach : ) zapewniam Cię że jest dużo lepiej
no to nie zapewniaj bo chyba gowno wiesz sam na akordach, tabach i innych pierdolach daleko nie zajdziesz, no chyba ze cale zycie chcesz grac jakis prymitywny punk
mnie gitara g.. obchodzi, napisałem tak po opiniach moich znajomych którzy się sami uczą i są zadowoleni.... na akordach raczej z perkusją daleko nie zajadę
I dla Porowniania zdjecia zrobione z aparatu i zdjecia z gry:
Gra jest zapuszczona na najnowszym Windowsie Avast wraz z Direct3D 10!! ktory zostanie udostepniony wraz z premiera nowego Windowsa,nie trzeba mowic jakiego sprzetu to wymaga...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/01/2007 19:11
ej sa takie masci na miesnie brzucha(trening) podobno dobre sa tylko poszczegolne firmy ja sie na tym nie znam moze ktos zapoda mi jakas dobra firme i przy okazji cene z gory dzieki
ej sa takie masci na miesnie brzucha(trening) podobno dobre sa tylko poszczegolne firmy ja sie na tym nie znam moze ktos zapoda mi jakas dobra firme i przy okazji cene z gory dzieki
Takie specyfiki sa gowno warte..jak chcesz zrzucic z brzucha wykonuj duzo aerobow -bieganie(grubo ubrany ,owiniety np workiem na smieci) do tego rowerek, a jak usilnie poszukujesz czegos na spalenie sadelka to -Thermo speed ale bez diety i aerobow nie wiele da.
Mam pytanko , czy ktos moze ma polskie dialogi do ,, Piły 3''? Bo mam film a dialogów nie
o kur.. podpowiem ci www.google.pl jeszcze bardziej? www.napisy.org jeszcze bardziej? NAPISY! Ponad 800dni an forum a pyta o takie rzeczy,powinien byc za to Ban
Ja nie lubie za bardzo siedziec na komputerze, mam wiele innych ciekawszych zajec, wiec razcej nie interesuja mnie strony z napisami itp .Ale wielkie dzieki za pomoc Pozdrawiam
Takie specyfiki sa gowno warte..jak chcesz zrzucic z brzucha wykonuj duzo aerobow -bieganie(grubo ubrany ,owiniety np workiem na smieci) do tego rowerek, a jak usilnie poszukujesz czegos na spalenie sadelka to -Thermo speed ale bez diety i aerobow nie wiele da.
hehe nie no gruby to ja nie jestem;D chodzi mi o wspomagacze do miesni brzucha rozumisz;D za gtubasa raczej sie nie uwazam;D
hehe nie no gruby to ja nie jestem;D chodzi mi o wspomagacze do miesni brzucha rozumisz;D za gtubasa raczej sie nie uwazam;D
wspomagacz do miesni brzucha ? Nie ma czegos takiego.
Wie ktoś gdzie można w Szczecinie nauczyć się grać na gitarze (prócz Pałacu Młodzieży) ?
samemu na akordach : ) zapewniam Cię że jest dużo lepiej
Wiem to już od miesiaca prawie probuje sam się nauczyć, ale to gówno daje ;]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.