Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/04/2013 21:31
Mam pytanie do osób z Polic. Możecie mi napisać czy jest u was sklep sieci multimedia RTV, AGD Avans. Bo wujek google niby coś pokazuje ale na stronie oficjalnej Avans nie ma.
Dogadujesz się z nim osobno, myślę, że to zależy od miejsca i liczby gości. Ja nie pamiętam, ale to dlatego, ze on miał grać na moim weselu, a takowe zostało odwołane 3 tyg. przed uroczystością...
Ani na jednej ani na 2 stronie nie ma cen...pamietacie ile placiliscie? Kojarzy ktos DJ Sobieski?
Co do ceny to jest Misiek elastyczny. Ja płaciłem1800zł razem z poprawinami, ale ja miałem wesele w Barlinku więc kawałek musiał dojechac. Umów się z nim na spotkanie. Człowiek bardzo sympatyczny i konkretny. Na pewno sie dogadacie.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/04/2013 04:13
Tak sobie dzisiaj rozkminiałem sytuację , że gdybym np. wygrał w totka przy dużej kumulacji 40mln PLN, i kupił drużynę B-klasową. Z takimi funduszami, awansując oczywiście rok po roku, do jakiej ligi ta drużyna by doszła?. Ekstraklasa oczywiście poza zasięgiem, no ale 1-liga wydawałaby się realna. Nie wiem jak tam rozkładają się fundusze - budżety w tych niższych ligach?
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
pracuje ktos w Castoramie lub Leroy Merlin? Chcialbym sie dowiedziec o jakims rabacie przy naprawde duzym zakupie
W Castoramie nic nie ugrasz, taka polityka. w Leroy raczej też nie, co konkretnie potrzebujesz? jakaś budowlanka ?
W Castoramie sam sprzedawca mi mówil ze rabat przy wiekszym zakupie bedzie, takze mi sie zdaje ze w Leroy tez da rade tak budowlanka
To się musiało pozmieniać, jak pracowałem to nawet pracownik nie miał szans na rabat, w myśl zasady "u nas zawsze niskie ceny" Jakby co w kilku hurtowniach mam możliwość załatwienia rabatów, jakbyś potrzebował coś z poza marketów to daj cynk.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/04/2013 22:51
Z uwagi na trudności ze znalezieniem noclegu w Warszawie na przyszły weekend, podaję dla zainteresowanych namiary na tani hostel, w którym są jeszcze miejsca: http://www.hostelpraga.pl/
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/04/2013 20:52
Pilna sprawa. Mam problem z internetem. Na liście sieci jestem polaczony ale w opcjach mam ciagle no internet access. Na pasku sieci przy zegarze mam zolty trojkat. Jak przywrócić internet ?
Pilna sprawa. Mam problem z internetem. Na liście sieci jestem polaczony ale w opcjach mam ciagle no internet access. Na pasku sieci przy zegarze mam zolty trojkat. Jak przywrócić internet ?
Net z tepsy i masz liveboxa?
Nie. Mieszkam na wyspach. Chodzi o generalne pytanie. Przestalo dzialac z dnia na dzien. Nic nie bylo zmieniane w ustawieniach.
Nie. Mieszkam na wyspach. Chodzi o generalne pytanie. Przestalo dzialac z dnia na dzien. Nic nie bylo zmieniane w ustawieniach.
Reset routera np? Albo komp zgubił ustawienia i wpisanie ip?
Reset routera np? Albo komp zgubił ustawienia i wpisanie ip?
U mnie reset routera/kompa pomaga zazwyczaj przy takich 'objawach'
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.