Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/08/2007 23:27
Wie ktos moze czy da rade zrobic w nokii 6300 (orange) by dana osoba nie mogla dzwonic ani wysylac sms'ow czyli zablokowac jakos jej numer? Czy mozliwe jest zrobienie tego w fonie czy trzeba isc do Orange?
A to dobre, bo jak ja się rejestrowałem na tym całym torrent-polska.info, nie były wymagane opłaty.. . I byłem pewien, że jest tak w dalszym ciągu, ale jeżeli potrzebujesz wejścia napisz na gadulca to podam Ci nicka, oraz hasło do profila z, którego korzystam .
PS. Przy okazji ktoś pobierał z torrentów Godziny szczytu 3 ? Film chyba od niedawna w kinach, to i trudno z jakąś ogarniętą wersją. Może ktoś ma linka do filmu w dobrej jakości, i godnym dźwiękiem ..
PS 2. Może troche za późno, ale może jeszcze ktoś skorzysta. Z okazji 7 urodzin GG, dziś przez cały dzień można za darmoszke wykonywać połączenia przez gadulca na tel. stacjonarne w całej Polsce. Więcej info.
Rush Hour 3 - wersja cam ale dosyc ladna co do sciagania polecam tylko jedna stronke ale jak dla mnie najlepsza od kilku miechow tylko stamtad sciagam:
http://thepiratebay.org/top/201 i tylko z top 201 filmy przewaznie axxo i dvdrip w najlepszej jakosci i nie trzeba sie martwic sciagajac jakis film czy kopia bedzie dobra i czy to napewno ten film tu musi byc ten film i kopia zawsze najlepsza z neta
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/08/2007 11:23
Ja korzystam z torrenty.org . Warto wydać jednorazowo te kilka złotych i mieć komfort ściągania do końca życia, no chyba że serwis padnie na co się nie zanosi ;]
Ja korzystam z torrenty.org . Warto wydać jednorazowo te kilka złotych i mieć komfort ściągania do końca życia, no chyba że serwis padnie na co się nie zanosi ;]
plusem tego serwisu jest, ze jest pelno roznych filmow, nie tylko najnowszy syf. za to wielkim minusem jest transfer :/ jak sciagam jakies seriale czy nowe filmy to uzywam http://www.torrentleech.org/ zawsze najwiekszy transfer ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/08/2007 18:59
Pytanko do zorientowanych miedzynarodowymi przepisami...Dostalem w Stokholmie na lotnisku mandat za zbyt dlugie parkowanie 500 koron,200zlWsadzili to za szybe i tylko mieli moje polskie blachy..Istnieje jakas mozliwosc ze dojdzie to do mnie skoro nie maja Nazwiska i miejsca zamieszkania?Czy nasz kraj moze udostepnic im takie informacje?Zreszta pewnie beda mogli mi na granicy dowalic
Pytanko do zorientowanych miedzynarodowymi przepisami...Dostalem w Stokholmie na lotnisku mandat za zbyt dlugie parkowanie 500 koron,200zlWsadzili to za szybe i tylko mieli moje polskie blachy..Istnieje jakas mozliwosc ze dojdzie to do mnie skoro nie maja Nazwiska i miejsca zamieszkania?Czy nasz kraj moze udostepnic im takie informacje?Zreszta pewnie beda mogli mi na granicy dowalic
zalapia ci na granicy lub dostaniesz wezwanie na komende, kolega chyba tak mial
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/08/2007 20:32
Hehe dzieki za radyJednak poczekam co sie stanie z ciekawosci nie zaplaceNajwyzej jak zchacza to wtedyCiekawe tylko jakie odsetki nalicza
Ostatnio edytowany przez: spagetti, 18 sierpnia 2007, 20:37 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/08/2007 22:21
a ja mam pytanie, gdzie dostane w naszym miescie tyton do shishy, i czy to co mi wskazecie jest jutro czynne? z gory wielkie dzieki
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/08/2007 16:04
kusik na Krzywoustego (jak się idzie w kierunku Turzynu) był taki sklep po schodkach na dół, kiedyś tam się zaopatrywałem z kolegą w tytoń, ale głowy nie dam, że jeszcze tam sprzedają.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/08/2007 21:37
Witam mam pytanie czy jest moze w Szczecinie jakiś sklep z alkocholami światowymi w stylu(Martini,Bacardi)nie chodzi mi o jakieś stoiska w monopolowych lub supermarketach?
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.