skup butelek - 28/04/2009 09:51
witam mam takie pytanie widzialem na forum ze ktos chcial sprzedac spora ilosc butelek po piwie, ja teraz rowniez mam taki problem, gdzie moge z latwoscia sprzedac ok 300 sztuk ?? temat ucichl a ja go chce odswierzyc z gory dzieki za pomoc
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/04/2009 17:01
Mam do sprzedania ławeczke do ćwiczeń taką pod sztange .. fuull wypass PILNEE !!! cena 200zl w dobie kryzysu przed jutrzejszym meczem ... zdjęcia itp. na gady 270882 ..pisaać (mam jeszcze drązek do podciągania )
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/04/2009 21:00
wie ktos cos wiecej na ten temat http://polskalokalna.pl/wiadomosci/zachodniopomorskie/szczecin/news/zwloki-mezczyzny-wypadly-z-ciezarowki,1297648
W ogóle dziwna sprawa. Co źródło to inne informacje. Przykładowo Głos podaje, że policja zdemntowała to, że zwłoki wypadły z ciężarówki, z drugiej strony Moje miasto cytuje wypowiedź rzecznika pogotowia, że gdy przyjechali męzczyna nie żył już od kilku godzin. Dowiemy się z czasem.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/04/2009 22:45
Przejeżdżałem tamtędy autobusem jak jeszcze były utrudnienia w ruchu i słyszałem od jakiś ludzi co wsiedli, że ponoć facet potrącony przez ciężarówkę wpadł do jakiegoś rowu (czy coś w stylu) i się udusił a potem ciało leżało te kilka godzin. Ile w tym prawdy, nie wiem.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Jest specjalny plyn albo pianka ale facet w sklepie powiedzial ze najlepiej zwykla woda z tym ze sciereczka musi byc delikatna zeby nie rysowac,ja tak robie dwa lata i nic sie nie dzieje
mozna uzyc specjalnego płynu, lub jak kolega napisal miekkiej sciereczki lekko nawilzonej. co do plynu do szyb, to czyszczenie takim z alkoholem to zbrodnia, natomiast o ile ekran lcd jest zabezpieczeny cienkim pleksi (jak tak mam np. w laptopie) to mozna plynem bez alkoholu, ale po co skoro sama woda zejdzie
a teraz moje: gdzie zrobie ladne zdjecie do dyplomu? chodzi zeby zrobili ladne ujecie, bo to w koncu pamiatka na cale zycie. a i cena byla nie przesadzona
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/04/2009 15:02CH Ktoś wie gdzie to można naprawić? Jakaś firma w Szczecinie co robi nadruki może umiała by się tego pozbyć Pozdrawiam SportGryf z Gryfina
Ostatnio edytowany przez: MTS., 29 kwietnia 2009, 16:26 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.