Dla takiego celebryta jak Maciej K. to Szczecin to juz za mały był i za mało trendy jazzy i awanti... nie dali mu zrobic kariery w Pogoni mimo ze on tak kocha Pogoń i wogle... to teraz celebryt bedzie swiecic na salonach w Stolycy- im dalej od Pogoni tym lepiej mam nadzieje ze od Legii tak samo daleko- niech z Radziem sie ugada to go wezma do Tanca z Gwiazdami! to bylby piekny zapisek w karierze niedoszlej gwiazdy szczecinskich salonow. Konwiktorska to dla niego odpowiednie miejsce nawet ze stolecznej nie daleko na stadion.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/12/2009 15:24
Kawał chuja z tego Karczyńskiego. Tutaj tak się szczyci znajomością z Majdanem , wspólnymi treningami , a gdy Radziowi powineła się noga i miał problemy po Mielnie , to komisarz "złota pała" udawał że go nie zna i zwracał sie do niego per Pan
Jak ktoś skurwi się raz to kurwą zostanie!
Ostatnio edytowany przez: eM, 2 grudnia 2009, 15:31 [2 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/12/2009 17:58
Pytanko małe. Mam neta z serwerowni polibudy. Czy ktoś z Was mieszka w ich akademikach i byłby w stanie wysłać mi na gg adres huba do dc ++ ? (gg 3915065)
Tez nie widzicie od wczoraj komentarzy na demotywatorach?
Nie widzimy.
Szukam absyntu, ale nie picu na wode. Czy w sklepach internetowych mozna dostac cos w miare rozsadnej cenie? Jest pare stron np. link. Potrafi ktos polecic?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/12/2009 23:29
Absyntu prawdziwego nie kupisz w krajach UE. Ogolnie nawet poza juz nie bedzie takiego absyntu jak keidys byl (haluny itp.) Ja mam jedden w domu przez znajomych ze Slowacji zalatwiany. Nie ma po nim innych faz niz alkoholowe.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
co ma wspolnego masowka z promocja na Heinekena?(duzo ludzi kupuje to mam nie kupywac?) - czasami warto pisac o takich promocjach,moze komus sie akurat przyda, wiadomo ze Czarnkow jest dobry ale Heineken rowniez.
co ma wspolnego masowka z promocja na Heinekena?(duzo ludzi kupuje to mam nie kupywac?) - czasami warto pisac o takich promocjach,moze komus sie akurat przyda, wiadomo ze Czarnkow jest dobry ale Heineken rowniez.
srajneken to masówka jak każda inna, raczej napój piwny niz piwo generalnie to pije to piwo przez 2-3 dni do roku na open'erze i mam dosc na dłuuuugi czas
potwierdzam, piwo genialne, jestem wielkim fanem a heniek sie zepsul jakis czas temu strasznie. lepsza Perla czy Lomza - 1,99zl w butelce bez kaucji
dokladnie wspierajmy lokalnie browary! no chociaż łomża czy perła należą do duńskiej firmy to i tak daje rade
Ostatnio edytowany przez: avelyn, 3 grudnia 2009, 16:08 [1 raz(y)]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/12/2009 23:03
Dzisiaj w radiu słyszałem, że dziewczyna dostała 1.5 roku zawiasów, za to że instruktor L-ki nie sprawdził czy auto ma założone zimowe opony. Niefortunnie dziewczyna straciła panowanie nad kierownicą i zabiła 2 osoby. Sprawa z roku 2007 została wyjaśniona dopiero dzisiaj. Te nasze 'prawo'...
Dzisiaj w radiu słyszałem, że dziewczyna dostała 1.5 roku zawiasów, za to że instruktor L-ki nie sprawdził czy auto ma założone zimowe opony. Niefortunnie dziewczyna straciła panowanie nad kierownicą i zabiła 2 osoby. Sprawa z roku 2007 została wyjaśniona dopiero dzisiaj. Te nasze 'prawo'...
Ona dostała wyrok za popełnione wykroczenie(jechanie z niedozwoloną prędkością+ wypadek) . Instruktor nie zwalnia uczących się do ponoszenia odpowiedzialności karnej(tutaj należy zadać sobie pytanie to po ci instruktor jest ) Instruktor dostał ileś tam + zakaz wykonywania zawodu.
Ona dostała wyrok za popełnione wykroczenie(jechanie z niedozwoloną prędkością+ wypadek) . Instruktor nie zwalnia uczących się do ponoszenia odpowiedzialności karnej(tutaj należy zadać sobie pytanie to po ci instruktor jest ) Instruktor dostał ileś tam + zakaz wykonywania zawodu.
No tak instruktor dostał 2 lata plus 2000 grzywny i zakaz wykonywania zawodu. Dziwi mnie tylko to, że mimo iż ona przekroczyła prędkość to instruktor powinien zwrócić jej na to uwagę, a tego nie zrobił
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.