Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/02/2012 09:27
wie ktoś jakie przewody ( i gdzie) musze kupić żeby podłączyć całkowicie od podstaw głośniki i radio w samochodzie ?? kable od głośników mam, kostke też posiadam, jakie jeszcze ??
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/02/2012 14:42
Co polecicie do przenosnego grania tablet czy nowe PSP Vita? Widzialem Vita w sklepie i ekran nie jest zbyt duzy a przyciski sa za male na moje wielkie palce Czy na tabletach da sie grac we wszystkie gry z PC? Jezeli wybrac tablet to czy i Pad bedzie najlepszy?
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
No wlasnie zadalem konretne pytanie - czy gry z PC chodza na iPodzie albo czy sa dostepne na iPoda gry takie jak Asasasin czy FIFA czy tez wszystkie gry to tylko male gierki we fleszu, i czy ogolnie iPod nadaje sie do grania jak przenosna konsola bo PSP Vita sobie odpuszczam z racji zbyt malych nieporecznych kontrolerow
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/02/2012 18:46
1. Nie odpalisz na iPadzie gier z PC. 2. To wszystko jest subiektywne ale według mnie granie na dotykowych ekranach nie jest spoko i żaden tablet nie sprawdzi się jako sprzęt do "poważnego" grania. 3. Kupując produkt Apple grubo przepłacasz (ale fani i fanboye się oczywiście będą kłócić z tym stwierdzeniem)
Do grania brałbym zdecydowanie PS Vite ale to jest kwestia gustu.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/02/2012 22:44
Dodam tylko, że Onlive wymaga solidnego netu (co trochę ograniczy mobilność takiego grania u nas), no i dalej pozostaje kwestia sterowania na tablecie.
A może 3ds? Choć jak vita ma za małe przyciski to pewnie też niespecjalna alternatywa.
Mnie wlasnie dokladnie chodzi o granie w chmurze i to nie w przenosni z racji tego ze bardzo duzo latam potrzebuje czegos co pozwoli zabic czas w samolocie bo kurewsko nie lubie latac. Wielka szkoda ze PS Vita nie jest chocby o pare mm wiekszy no ale coz podejrzewam ze on jest w koncu dla ... dzieci czyli jesli dla mnie lekko za maly dla nich bedzie idealny
No dlatego wlasnie napisalem ze chodzi mi o granie w chmurze dokladnie a nie w przenosni. Podejrzewam ze w biznes klasie to w standardzie jest PS3 i 42 calowy LED
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/02/2012 19:41
TelePizza- czym sie bardziej najem: Duza na ciescie American Pan czy pizza MAX ?? Jakas konkretna z telepizzy polecacie? Mozna u nich zamawiac 2 rozne smaki (pol na pol)?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/02/2012 21:12
Zaryzykowalem....ciasto super- pulchne chrupiace dobrze doprawione. Skladnikow sporo i dobrej jakosci. Mega dziwny byl sos ani ziolowy, ani slodki, ani kwasny, ani slony....Jak jakis krem pomidorowo-smietanowy smakowal. Mieszane uczucia.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.