Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/07/2009 19:51
Ta wisla powinna miec dozywotni zakaz gry w pucharach bo wiecznie nam wstyd przynosi. Z Polonia bedzie podobnie;/ Za rok dobrze jak bedziemy w top100
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/07/2009 21:36
Nie zesraj sie malcoolm. Pan w niebieskim ma chociaż charakter aby głosno mówić o tym co myśli i walczyc o swoje miejsce pracy. Dzicz to raczej te kurwy w białych kaskach i ochroniarki od zubrzyckiego .Jeśli tobie imponują , to możesz tylko załować ze miałeś tak mało lat za PRL-u. Byłbys wtedy idealnym materiałem na ZOMOWCA.
Porównanie idealne. Porównanie ZOMOWCA, który w starym ustroju napierdalał co wlezie mu pod pałkę, a policjantów spod KDT, którzy muszą egzekwować prawo. Nie ma co policja to w większości kurwy, ale pomyśl co by było bez nich. Gościu walczyć o swoje miejsce pracy t mógł przez w chuj czasu, ale chyba jest rozgoryczony tym, że nic zadymą nie wywalczył wczoraj. I dobrze...
Gazowanie kupców jak szczury,plucie im w twarz , bicie bezbronnych kobiet nazywasz egzekowaniem prawa?(mam tu na mysli przede wszystkim ochroniarki).Nie wywalczyli nic bo Hanka wynajeła agencje ochrony,której pracownicy bardzo wczuli sie w role. Akurat jest to zrozumiałe.W końcu ta kurwa zubrzycki musiał sie jakoś odwdzięczyć Platformie . To za ich kadencji sąd uchylił mu areszt(aresztowany pod zarzutem ustawienia przetargu na usługi ochrony osób i mienia a także na monitoring we wszystkich ośrodkach Centralnego Ośrodka Sportu, wartość przetargu wynosiła wtedy około 10 milionów zł).
Dziwi mnie tylko gdzie sie podziała ta POLITYKA MIŁOŚCI PO? Te wzruszające sceny z czasów białego miasteczka , kiedy HGW tak mocno sie angażowała i wspierała "uciemiężone" przez Kaczora pielęgniarki? Szkoda że teraz nie ujrzymy w WSI24 wrażliwej na ludzki los pani PŁEZYDENT,wspołczującej kupcom .No ale cóz , takie życie... KDT już nie ma , chociaż ITI sie ucieszy bo pewnie w Złotych Tarasach przybędzie klientów
Ostatnio edytowany przez: eM, 22 lipca 2009, 22:41 [4 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/07/2009 22:34
http://www.youtube.com/watch?v=7HTa8Zt5o2Y Zawsze uwazalem Pawelka za bramkarza maksymalnie na 1 lige. Dzisiaj przeszedl samego siebie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/07/2009 23:18
Kupcy też używali gazu a do tego gaśnic. Firmę ochroniarską wynajął komornik, który działa w imieniu sądu a nie prezydenta miasta. Bicia kobiet akurat nie popieram choć te, które zabrały tam swoje dzieci to powinny oberwać ze zdwojoną siłą za głupotę i bezmyślność. Takim ludziom jak ci kupcy też bym nie współczuł. PO jest dla mnie tragiczną partią ale w tej kwestią akurat ją popieram.
A ten gościu z filmiki to nie ma dla mnie charakteru tylko problemy z głową... Jakby mi ktoś zajmował to co moje to też bym robił z nim porządek.
Najlepiej to niech górnicy przyjadą i rozpierd... miasto, potem przyjadą stoczniowcy, porzucają trochę kamieniami.. a policja niech stoi i się patrzy bo w innym wypadku będzie traktowana jak ZOMO. Dzisiejsza Polska jest wolna więc siłowy opór przeciw władzy nie jest niczym usprawiedliwiony.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.