A ja ponawiam pytanie.... Bawil sie ktos tutaj tymi DOSERami? http://www.i-doser.pl/ Bo czytajac opinie widze, ze u duzej ilosci osob dziala, u mnie wiekszosc nie dziala a kilka lekko odczulem.
Co to jest możesz krótko wyjaśnić ?
Masz tam wsyztskjo napisane: "I-Doser jest programem służącym do synchronizacji półkulowej. Pozwala symulować nastrój, poprawiać samopoczucie oraz symulować odczucia narkotyczne.
Jak należy go używać? Najważniejsze są słuchawki - aby jak najwierniej oddawały wytwarzane fale. Producent zaleca te które w całości zakrywają uszy - aby uchronić się przed dźwiękami innego pochodzenia. Podczas słuchania należy być w pełni zrelaksowanym - najlepszym ułożeniem ciała jest więc pozycja w której leżymy na plecach, z lekko podpartą głową oraz np. poduszką pod kolanami. W trakcie słuchania staraj się nie myśleć o niczym, "free Your mind", opróżnij umysł i bądź sam na sam z falami dźwiękowymi."
No ja od siebie dodam, ze sa rozne. W necie bardzo latwo sciagnac komplet wsyztskich doserow ktore odtwarza sie tym programem co jest na stronie. Sa tez w wersji Mp3- i takie sciagam/ poszukuje. Normlany doser powinien trwac ok 30-40min. Wiekszosc jednak ma skrocona wersje (QH) 10minutowe. Jedne powoduja strach, podniesienie adrenaliny, inne podnosza zdolnosc koncentracji, sa tez powodujace halucynacje podczas sluchania czy uczucie wielkiego strachu, nie wspominam juz o marichuanie, alkoholu czy nawet orgazmie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/04/2009 01:24
jeśli masz ochotę pogadać (i poradzić się) o dźwiękach stymulujących półkule mózgowe (mówię o profesjonalnych produktach z Monroe Institute - Hemi Sync) podbij na gg
*** Czy ktoś wie gdzie mógłbym kupić bardzo limitowaną serię Lacoste ?
A ja ponawiam pytanie.... Bawil sie ktos tutaj tymi DOSERami? http://www.i-doser.pl/ Bo czytajac opinie widze, ze u duzej ilosci osob dziala, u mnie wiekszosc nie dziala a kilka lekko odczulem.
strasznie gruba jazda nie wiem czy jestes gotowy nato?
ja sie kiedyś bawilem fajne uczucie po taim seansie ale jednak po pewnym okresie stwierdzilem to nie to choc czasem sobie odpale jakiegos dosa grunt to dobrze sie skupic i miec minimum sredniej klasy sluchawki
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/04/2009 12:40
Kodak powstancow wielkopolskich pomorzany i wiele wiele innych punktow w miescie praktycznie w kazdym kodaku masz opcje zdjecia expresowego 4szt. 17 zl chyba (niedawno robilem)
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/04/2009 15:53
wie ktoś gdzie sprzedać można butelki od piwa? najlepiej gdzieś na niebuszewie...byłem zapytać w delikatesach ale powiedziała babka że tylko 8 skupi...ja mam ze 100.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/04/2009 17:35
heheh Ja ladne pare lat temu ponad 100 wynioslem do Berti na 26 kwietnia- jeszcze skrzynki za kaucja pozyczyli, teraz jednak watpie aby przyjmowali. W Syriuszu na Derdowskiego tez sie zdarzalo po 20-30 oddawac
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/04/2009 20:11
Dobry test, warto się sprawdzić. Ja największe kłopoty miałem z różnymi formami liczebników w zadaniu drugim, jeszcze ta opcja, że może być poprawne w języku potocznym...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/04/2009 22:01
To samo co zawsze śmieszny młot mini kolejka górska i tego typu pierdoły oczywiście lokalizacja również niezmienna czyli ul. Celna przy moście Długim.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Dobry test, warto się sprawdzić. Ja największe kłopoty miałem z różnymi formami liczebników w zadaniu drugim, jeszcze ta opcja, że może być poprawne w języku potocznym...
Długo czekaliście na wyniki? Bo ja już parę godzin i maila nie widać.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.