Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/08/2010 20:17
Korzystał ktoś z internetu Orange Free na kartę (przez komórkę ale do laptopa) ? Jak z zasięgiem ? W miarę dobrze wszystko działa ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/08/2010 21:21
mam pytanie, będę wybierał się na paintballa i zastanawiam się ile optymalnie kulek się zużywa na takiej zabawie tzn ile wziąć, żeby nie było za mało ale żeby nie zbankrutować
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/08/2010 22:33
To zależy całkowicie od stylu gry Jak byłem to mieliśmy w pakiecie 100 kulek i ogólnie chyba wszyscy dokupili jeszcze 100, a byli maniacy którzy zatrzymali się bliżej 1000 Mnie wystarczyło te 200, ale nie strzelałem jak wariat.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/08/2010 18:58
od trzech godzin na Kaliny i sasiadujacych skrzyzowaniach nie ma pradu
zastanawiam sie jak dzialaja takie redakcje jak gs24.pl i mmszczecin.pl
jak jest jakas stluczka, ktorych jest kilka dziennie za pare minut mamy fotki, relacje i inne bzdety
tu kilka tysiecy ludzi nie ma pradu i cisza totalna
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/08/2010 08:38
Masakra, na mmszczecin o byle gownie na chodniku pisza i zdjecia dolaczaja a na temat awarii ani slowa, to samo radio... awaria miala byc usunieta do polnocy i faktycznie byla. na 30 minut... pozniej jakos przed 3 dopiero wlaczyli. a najbardziej wkurwia fakt ze 50m dalej na ulicy obok wszystko ladnie gralo... to co? zadnego awaryjnego zasilania nie ma?? XXI wiek
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/08/2010 09:33
Jak jechałem tamtędy autem koło drugiej to było wrażenie jakby bagle wjechało się w jakąś ciemną dziurę. Cały czas jasno jasno a tu nagle ciemności egipskie, nie zazdroszczę.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/08/2010 20:27
Używam firefoxa, jak chce ściągnąć jakiś plik to wyskakuje standardowe okienko 'otwieranie' i opcje 'Otwórz za pomocą' i "zapisz plik" - pytanie, dlaczego mam nieaktywną tą opcję poniżej, aby zapamiętać tą decyzję dla wybranych plików, jak to zmienić?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/08/2010 20:32
Zastanawia mnie jedna rzecz...
Jest mecz ligi szwedzkiej : Norrkoping - Vasby IK
2 druzyna ligi spotyka sie z 15. W ostatnich 7 meczach 4 razy wygral Norrkoping i 3 razy remis. Norrkoping ostatnie 5 meczy 1 porazka na wyjezdzie i same zwyciestwa, Vasby same wtopy.
Buki daja kurs 1.4 na betsafe, pomylka ? Postawilem grubo na singla, jest 75 min i 4-0 dla gospodarzy, ciekawe
Możliwe w Szweckiej nie raz już faworyci zawodzili - między innymi dlatego ja ich rzadko gram, więc jak najbardziej jest to prawdopodobne. Gratuluję wygranej
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Ale tam nie ma tego o co mi chodzi - po naciśnięciu odnośnika pliku, który chce ściągnąć chce żeby od razu się ściągał - bez pytania co chce z nim zrobić (czy otworzyć za pomocą czegoś czy właśnie zapisać) - wcześniej to się tak odbywało jak pisze.
Konkretnie o to mi chodzi: SCREEN - chcę, żeby ta opcja była aktywna i po jej zaznaczeniu po naciśnięciu odnośnika do ściągnięcia automatycznie się ono zaczyna
Ostatnio edytowany przez: eF^, 18 sierpnia 2010, 22:16 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.