Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/09/2010 09:11
Gdzie na necie kupię koszulkę z wizerunkiem Kazimierza Deyny ? Widziałem tylko te z wizerunkiem na sercu (średnio mi przypadła do gustu).
przeciez boisko jest po lewej stroni wiec wszystko widac ;] w dodatku jak jest nudny mecz to mozna oprzec sie o sciane z boku lub przodu i spokojnie usnac ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
w jakim komisie w Szczecinie najkorzystniej sprzedać telefon?
W zadnym , polecam allegro. Jak chcesz zobaczyc jaka cene dostaniesz w komisie to sprawdz na stronce haalo.
Zreszta komisy jak i lombardy przewaznie sprawdzaja cene telefonu na allegro i odejmuja kilkadziesiat lub kilkaset zl...wiec zostaje ci jedynie allegro.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/09/2010 13:31
Jak to jest z awizo i dostarczaniem paczek po przez pocztę polską? Ich obowiązkiem jest dostarczeniem paczki i jak nikogo nie ma w domu to zostawiają powiadomienie czy mogą sobie zostawić tak o? Bo w piątek dostałem awizo, a na milion% ktoś był cały czas w domu.
Jak to jest z awizo i dostarczaniem paczek po przez pocztę polską? Ich obowiązkiem jest dostarczeniem paczki i jak nikogo nie ma w domu to zostawiają powiadomienie czy mogą sobie zostawić tak o? Bo w piątek dostałem awizo, a na milion% ktoś był cały czas w domu.
wiesz, generalnie powinni zadzwonic itp, ale czesto maja to w dupie, w koncu to panstwowy moloch to nie wymagaj za duzo ;
ja tez mam pytanie o poczte- zostal mi polecony priorytet wyslany w poniedzialek, no i oczywiscie jeszcze nie doszlo- kiedy moge sie spodziewac przesylki? ja zawsze myslalem, ze to na drugi dzien max 2 juz dochodzi...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
ja tez mam pytanie o poczte- zostal mi polecony priorytet wyslany w poniedzialek, no i oczywiscie jeszcze nie doszlo- kiedy moge sie spodziewac przesylki? ja zawsze myslalem, ze to na drugi dzien max 2 juz dochodzi...
Na drugi dzień zwykle dochodzi jeśli był wysłany do 15, a tak powinno być max. 2 dni. Oczywiście może się zdarzyć, że będzie szło dłużej, ale rzadko. A tak szczerze mówiąc to częściej zdarza się, że wysyłający czy też sprzedawca zwyczajnie nie wysłał poleconego w obiecanym terminie i zrzuca na pocztę, bo tak najłatwiej..
Na drugi dzień zwykle dochodzi jeśli był wysłany do 15, a tak powinno być max. 2 dni. Oczywiście może się zdarzyć, że będzie szło dłużej, ale rzadko. A tak szczerze mówiąc to częściej zdarza się, że wysyłający czy też sprzedawca zwyczajnie nie wysłał poleconego w obiecanym terminie i zrzuca na pocztę, bo tak najłatwiej..
tak naprawdę to poczta wali w ch*** dostaje dziesiątki przesyłek tygodniowo i nie ma reguły. W 3 dni potrafi dojść priorytet z Rumunii, a z Płocka w 6 dni.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.