Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/11/2009 01:17
w wyborze tematu w dziale hyde parku widzę ze PL dał post ale dalej mam zawieszkę przy poście Porto, więc tak jak by temat dalej był w awarii, wina przeglądarki ?
chyba to jednak nie od przeglądarki, ale co i jak to bez kitu nie mam pojęcia. także administratorzy do dzieła
najdziwniejsze jest to, że wcześniejsze strony działają normalnie, więc może to wynika z tego, choć nie wiem czy to możliwe, ze post jakiegoś użytkownika zjebał wszystko
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/11/2009 11:38
Jak to jets z allegro? Osoba dala za moj przedmiot 160zl i na maila napisala, abym wycofal aukcje, ona zaplaci mi 180zl bo nie chce sie bawic w koncowke. Da sie to jakos zrobic aby miec gwaranncje i aby byly poem komentraze na allegro z naszych stron do siebie? Nie ma opcji kup teraz.. chyba wczesniej byla.
Opcja zakończ przed czasem bez odwoływania ofert - ale tylko w przypadku osiągnięcia już kwoty minimalnej. Inna sprawa, że musisz zaufać kupującemu, że Ci prześle te 180zł a nie kwotę o 20 zł mniejszą.
Osobiście bym nie usuwał aukcji...jeśli kwota minimalna jest już osiągnięta - zawsze można wyrwać więcej kasy niż te oferowane przez kupującego (choć może być tak, że On będzie jedyną osobą, która chce Twój przedmiot kupić).
ja się wkrótce odezwę, chwilowo brak czasu na to, kończy mi się umowa, tzn już wypowiedziana w tpsa ale nie wiem kiedy dokładnie wygasa (ok. miesiąca może szybciej). a tak w skrócie co masz do zaoferowania?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/11/2009 00:13
No ładnie ładnie... a ja od tygodnia mam podpisany cyrograf z multimedia (z braku sensownej alternatywy). Szkoda, że nic wcześniej nie wiedziałem. Choć pewnie tu u mnie w zaświatach to i tak oferta nie obowiązuje
Nie żyje Robert Enke, bramkarz Hannoveru 96 i reprezentacji Niemiec. 32-letni zawodnik popełnił samobójstwo, rzucając się pod pędzący pociąg. Szczegóły listu pożegnalnego nie zostały ujawnione.
Wiadomość ta wywołała wielkie poruszenie w Niemczech. Odwołany został trening na zgrupowaniu kadry, pod znakiem zapytania stoi mecz towarzyski z Chile. Enke szykowany był przez Joachima Loewa, selekcjonera niemieckiej reprezentacji, na pierwszego bramkarza podczas przyszłorocznych Mistrzostw Świata w Republice Południowej Afryki.
Przyczyną dramatycznego kroku Enke nie były względy sportowe, gdyż znajdował się w jednym z najlepszych momentów kariery. W poprzednim sezonie wybrany został nawet na najlepszego bramkarza Bundesligi.
W trakcie swojej kariery występował w Borussii Monchengladbach, Benfice Lizbona, FC Barcelonie, Tenerife oraz Fenerbahce Stambuł. Do Hannoveru trafił 5 lat temu.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/11/2009 22:21
mam prośbę
jeżeli ktoś z Was ma konto premium na rapidzie, albo dynamiczne ip to prosiłbym, aby ściągnął ten plik -> klik
i wrzucił na jakiś normalny serwer. bardzo potrzebuję tego, a mi coś nie trybi. z góry wielkie dzięki
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.