Chodzi mi o jazde samochodem, ale dziekuje za rady PS!
z Twojego pytania to ciężko było zrozumieć, że o auto chodzi odpisałem Ci wedle Twoich kryteriów samochodem to najlepiej do Nowego Tomyśla, tam A2 do Strykowa, ze Strykowa walisz na Rawę Mazowiecką i "katowicką" do samej Warszawy dojedziesz. Bramki na A2 to chyba jakieś 30-35 plnów.
Tu dzwoniłem ostatnio to za około 7 km trasę uzgodniłem 100 pln brutto. I było to najtaniej (ale w ostateczności wziąłem innego na którego nie musiałem czekać ani minuty). Dzwoniłem w rożne miejsca i zazwyczaj było to 120 zł netto.
Większość autoholowań ma podobne ceny. Zależy też jakie gabaryty chcesz holować. Ważne aby też zapytać co za lawetą dysponują.
Proponuję Ci zadzwonić w kilka miejsc i zapytać i każdy Ci powie ile chce. Ważne jeżeli chcesz fakturę to od razu zapytaj ile z VAT-em, bo w rozmowach podają kwoty netto.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/09/2010 16:32
chłopacy ... wiecie na jakich linach się wieszają wisielce pewnie poszukuję takiej liny a dokładnie mój koleś bo robią jakies przedstawienie i pada pytanie gdzie mozna taką line albo podobną kupić ?!
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
z Twojego pytania to ciężko było zrozumieć, że o auto chodzi odpisałem Ci wedle Twoich kryteriów samochodem to najlepiej do Nowego Tomyśla, tam A2 do Strykowa, ze Strykowa walisz na Rawę Mazowiecką i "katowicką" do samej Warszawy dojedziesz. Bramki na A2 to chyba jakieś 30-35 plnów.
Przed Bydg. skrecilem na Torun i Wawe, calkiem sympatycznie sie jedzie, jak zrobia to co robia to w ogole bedzie super. Lekko ponad 6h i bylem w stoLicy
Od ktorej jutro mozna kupowac bilety na mecz?
Ostatnio edytowany przez: kus, 20 września 2010, 19:52 [1 raz(y)]
panowie mam pytanie, gdzie w Szczecinie znajduje się Aula Wydz. Mat.-Fiz.
na wydziale mat fiz ;p. idziesz od sprzymierzonych w kierunku Al. Jana Pawła II
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/09/2010 01:10
Kumpel, kibic Pogoni (chwilowo bez neta) szuka pokoju do wynajęcia. Lokalizacja: Bukowe, Majowe, Słonko lub ewentualnie Zdroje. Jeśli ktoś z was posiada konkretne namiary na miejscówkę w tym rejonie to byłbym wdzięczny za pomoc. Sprawa pilna.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.