zależy z czym ta płyta jest, najlepiej podbij do typa zobacz co odpisze i czy jest w stanie udowodnić oryginalność płyty później interwencja w allegro co zazwyczaj jest szybko rozwiązywane.
Orientuje sie moze ktos czy w Szczecinku jest bosman bo jakos zawsze wydawalo mi sie ze jest daleko od Szczecina,ale to jeszcze Zachodniopomorskie
I jeszcze jedno ile kosztuje zgrzewka bosmanka w puszce czerwonego tj.24szt na te chwile?
Skoro jest w Kauflandzie w Kolobrzegu to i w Kauflandzie w Szczecinku tez pewnie bedzie . Z doswiadczenia wiem , ze mozna kupic i w mniejszych sklepach , ale trzeba sie naszukac troche
Orientuje sie moze ktos czy w Szczecinku jest bosman bo jakos zawsze wydawalo mi sie ze jest daleko od Szczecina,ale to jeszcze Zachodniopomorskie
I jeszcze jedno ile kosztuje zgrzewka bosmanka w puszce czerwonego tj.24szt na te chwile?
Skoro jest w Kauflandzie w Kolobrzegu to i w Kauflandzie w Szczecinku tez pewnie bedzie . Z doswiadczenia wiem , ze mozna kupic i w mniejszych sklepach , ale trzeba sie naszukac troche
Jest na pewno w kilku sklepach - osobiście sprawdzane ostatnio Bosmana znalazłem w Nakle nad Notecią niedaleko Bydgoszczy
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/10/2009 09:27
``Do środowego meczu reprezentacji Polski ze Słowacją pozostało już tylko kilka dni. Do tej pory polscy kibice wykupili ... 2500 wejściówek. To najgorszy wynik od lat! - czytamy w "Fakcie".
Tak fatalne wyniki sprzedaży to oczywiście efekt bojkotu kibiców, którzy protestują przeciwko rozpasaniu PZPN. Fani uważają, że to właśnie nieudolnie działający związek ponosi odpowiedzialność za wyraźny upadek polskiej piłki. Na stworzonej przez nich stronie "koniecpzpn.pl" zarejestrowało się już ponad 71 tys. osób.
Kibice nawołują, aby nie kupować biletów na mecz ze Słowacją i nie napychać kasy związkowi. Do apelu przyłączyło się także wielu byłych piłkarzy oraz dziennikarzy.
- Jest to dla mnie skandal. Jak słyszę komentarze byłych reprezentantów, którzy namawiają kibiców do odpuszczenia tych spotkań, to brak mi słów. Kibic powinien być z kadrą na dobre i na złe - komentuje sprawę prezes PZPN, Grzegorz Lato.
- Te wszystkie informacje o nie kupowaniu biletów to sprawka jakiejś grupki chuliganów. PZPN wierzy, że będzie pełny stadion - mówił kilka dni temu Janusz Atlas, rzecznik związku.
Przeliczył się. Na kilka dni przed meczem w wolnej sprzedaży rozeszło się ok 2500 wejściówek. Nie wiadomo więc, kto w środę będzie się czuł jak u siebie w domu - Polacy, czy też Słowacy, którzy zjawią się w Chorzowie w liczbie 4,5 tysiąca fanów.
Z pewnością sprzedaż poprawiłoby zwycięstwo biało-czerwonych w sobotnim meczu z Czechami. Jednak nawet w razie niepowodzenia PZPN przygotował plan awaryjny, który pozwoli zapełnić puste miejsca na stadionie. Bilety, które się nie sprzedadzą, rozdysponowane zostaną pomiędzy młodzież szkolną.``
Zrobia wszystko zeby pokazac ze niema konfliktu i jest ok i tylko zeby zapełnić w jakis sposob stadion.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/10/2009 11:33
Aż tyle tej młodzieży szkolnej (i to chętnej) nie znajdą Zresztą nawet jak dociągną do 10 tys. to i tak stadion będzie wyglądał pusto
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/10/2009 12:06
Jak pozbierają z tysiąc osób po śląskich szkoła to będzie dobrze. Oby tak niska frekwencja sie utrzymała to lesne dziadki będą miały mała lipe
Nie jestem Nim ale w Pruszkowie nigdzie nie ma, w Warszawie można dostać W sklepach Piotra i Pawła(w Jankach, na Targówku i Blue City). W asortymencie jest czerwony i zielony, puszka i butelka ceny chyba takie jak w Sz-nie , za zielonego placiłem 2,89+kaucja za butelkę.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/10/2009 02:44
Piotr i Pawel w kraju sa dobrze w piwka zaopatrzone, w Szczecinie tak srednio. Plus za Lecha Pils. Natomiast w Auchanie mozna kupic Krolewskie rodem z Warszawy. Jakis czas temu widzac skrzynki tegoz piwa zakupilem spore ilosci myslac, ze to jednarozwy wybryk,a tu niespodzianka. Ostatnio jak bylem tez staly.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.