Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/04/2009 21:02
Przed chwilą obejrzałem reklamę Opla i męczy mnie strasznie jaki utwór leci w tle. Nie jestem w stanie powiedzieć na temat tej reklamy nic więcej, bo siedzę tyłem do telewizora, więc nawet nie wiem co ona przedstawia. Ta melodia jest raczej na wysokich dzwiękach, taki pisk Kojarzy ktoś może o co mi chodzi ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/04/2009 21:14
pytanie które się przewijało tutaj już dziesiątki razy, ale ogrom stron do przeszukania przeraża..
W których pubach mają N-kę? Tak, żeby można było obejrzeć jutro Liverpool - Chelsea
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
W okolicach przystanku 75 na Chłopickiego (dzis kolo 14:30) jak jechalem to byla zablokowana droga przez policje. Staly pacholki, i znak z napisaem "wypadek" z 2 radiowozy + jeden na poboczu caly oblany zolta farba
heh, co chwila jakies gamonie niszcza plot temu kolesiowi ;d
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
W okolicach przystanku 75 na Chłopickiego (dzis kolo 14:30) jak jechalem to byla zablokowana droga przez policje. Staly pacholki, i znak z napisaem "wypadek" z 2 radiowozy + jeden na poboczu caly oblany zolta farba
heh, co chwila jakies gamonie niszcza plot temu kolesiowi ;d
Ciekawi mnie tylko dlaczego radiowoz mial zalany tyl samochodu farba
"W bagażniku peugeota były dwa wiadra farby emulsyjne, która w wyniku zderzenia zalała całe skrzyżowanie. "
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Krokodyl lub inny duży gad pływa w Odrze - informuje Federacja Zielonych GAJA.
Informacje o dużym zwierzęciu w rzece mają docierać do ekologów od kilku dni. Według świadków, zwierzę ma ponad 1,5 metra długości i może ważyć nawet 100 kilogramów. Szczegóły na temat tajemniczego stworzenia Zieloni mają przedstawić jutro na specjalnej konferencji prasowej.
Radio Szczecin
No prosze jakie cuda się dzieją. W Opolskim biega Puma, a u nas Krokodyl.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/04/2009 12:29
Szukam w internecie kartki na wielkanoc. Jakiś tam zając śpiewa:
"Wiosennego chłodu życzę Ci bez końca-obyś w te święta nie ujrzał słońca!Oby Ci święconkę zwierzyna leśna zjadła! itd"
Ma ktoś taką?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.