Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/05/2010 12:39
Czy w Szczecinie dostane gdzieś plakaty filmowe, konkretnie wojenne najlepiej z Kompanii Braci? Pewnie w kinach ale tam to pozbywają sie ich na bieżąco chyba a potrzebne mi klasyki
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 29 maja 2010, 12:49 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Czy w Szczecinie dostane gdzieś plakaty filmowe, konkretnie wojenne najlepiej z Kompanii Braci? Pewnie w kinach ale tam to pozbywają sie ich na bieżąco chyba a potrzebne mi klasyki
Tytuł strony tu jest duzo plakatow, ale czy znajdziesz ten konkretny to nie wiem.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/05/2010 14:59
Mam telefon SE K750i i mam już dosyć, mianowicie od pewnego czasu aparat mi się sam włącza i wyłącza, ochujeć można pisze sms,dzwonie czy cokolwiek i mi się aparat uruchamia. Jaka może być tego przyczyna?da rade coś z tym zrobić?
psssss.
Robert Szych zwolniony ze stanowiska dyscyplinarnie
edyta. dzięki Grc.
Ostatnio edytowany przez: E., 29 maja 2010, 16:17 [3 raz(y)]
Robert Szych nareszcie pożegnał się ze swoim stanowiskiem
A przypadkiem nie był już zwolniony jakiś czas temu?
Krzystek zapowiadał że Robcio pożegna się ze stanowiskiem już 1 kwietnia, bo wcześniej był na urlopie, czy coś takiego.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną jak nie zostawiam na którymś przystanku strach i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Mam telefon SE K750i i mam już dosyć, mianowicie od pewnego czasu aparat mi się sam włącza i wyłącza, ochujeć można pisze sms,dzwonie czy cokolwiek i mi się aparat uruchamia. Jaka może być tego przyczyna?da rade coś z tym zrobić?
psssss.
Robert Szych zwolniony ze stanowiska dyscypilnarnie
Miałem podobnie , ale wgrali mi nowe oprogramowanie i smiga aż miło.
Gdzie w Szczecinie dostane Kasztelana niepasteryzowanego?
w piotr i pawel na lukasinskiego. ponoc w realu w galaxy tez sa, ale nie sprawdzalem.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.