małtyna (11-11-2005 22:2Cool jestem sobie w knajpie, w knajpianej toalecie, w kabinie knajpianej toalety. sikam. ludzka rzecz, nie? no. małtyna (11-11-2005 22:29) zaraz za mną przyszły dwie panny, stuk stuk szpileczkami, poprawiają mejkap przy lustrze. rozmowa małtyna (11-11-2005 22:29) jedna pyta drugą, czy może poszłyby do hawany (ot, taki klub). małtyna (11-11-2005 22:30) a druga odpowiada, że nie, bo małtyna (11-11-2005 22:30) (teraz uwaga) małtyna (11-11-2005 22:30) "ty wiesz co mi się tam ostatnio stało? małtyna (11-11-2005 22:30) tańczę sobie, tańczę, a tu widzę, jak mnie jakiś kolo spod baru obcina wzrokiem małtyna (11-11-2005 22:31) no to podchodzę i mówię, że cześć, postaw mi drinka, bo mi się pić chce małtyna (11-11-2005 22:31) a on mówi, że dobra, postawi mi drinka, jak z nim zatańczę małtyna (11-11-2005 22:31) no to tańczymy, tańczymy, ale mi się nadal chciało pić, to mu mówię, że może by mi postawił tego drinka, bo mi się nadal chce pić małtyna (11-11-2005 22:32) a on, że może się najpierw przejdziemy i wtedy mi postawi drinka małtyna (11-11-2005 22:32) no to wyszliśmy, idziemy, idziemy, ja się pytam, czy moglibyśmy wracać, bo miał mi drinka postawić, bo mi się chce pić, a on mówi, że zaraz wrócimy tylko żebym mu najpierw zwaliła konia małtyna (11-11-2005 22:33) no to ja go tam obrabiam, obrabiam małtyna (11-11-2005 22:33) (w tym miejscu opuściłam toaletę, ale dziewczyna tylko rzuciła na mnie okiem i kontynuowała swoją historię) małtyna (11-11-2005 22:34) (a ja jeszcze myłam ręce, więc pointa mnie nie ominęła i nie omieszkam jej przytoczyć) małtyna (11-11-2005 22:35) ...obrabiam, a on mi mówi, że zaraz dojdzie i że chce mi się spuścić w buzi. trochę się zdziwiłam, ale spoko, kucam przed nim, nawet taki dość wygolony był, więc spoko. małtyna (11-11-2005 22:35) no i się spuścił, niedużo tego było, więc spoko połknęłam no i się pytam, czy już możemy wracać, bo chcę tego drinka. małtyna (11-11-2005 22:35) a on mi mówi spierdalaj głupio kurwo małtyna (11-11-2005 22:35) (teraz będzie najlepsze, uwaga) małtyna (11-11-2005 22:36) I TY WIESZ JAK JA SIĘ WTEDY POCZUŁAM??
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/07/2007 17:28
Tia to trochę się naszuka tego Pottera bo w Polsce tłumaczenia trawają bardzo długo... swoją drogą śmiesznie długo... [: W intereceie przetłumaczyli już parę rozdziałów, a nasze wydawictwo pewnie dopiero zabrało się za tytuł... tak dla jasności to fanem hp nie jestem...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Jaki kantor w Szczecinie ma najwiekszy wybor walut ?
Sprubuj w banku na Starzynskiego lub w kantorze przy pl.Zolnierza,natomiast waluty najlepiej sprzedawac w banku z zuberkiem pod Radissonem,w zadnym kantorze nie dadza iecej,chyba ze po znajomosci
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/07/2007 22:24www.pogon-szczecin.yoyo.pl dzisiaj sie natknalem na cos takiego .. i pytanie czy ktokolwiek z Was sie z ta strona kiedykolwiek spotkal ? bo dla mnie to bylo dosyc spore zaskoczenie .. a najlepsze jest to, ze redakcja tej strony laczy sie z nami (Pogon24.pl) a ja nawet nir wiem kto to ..
www.pogon-szczecin.yoyo.pl dzisiaj sie natknalem na cos takiego .. i pytanie czy ktokolwiek z Was sie z ta strona kiedykolwiek spotkal ? bo dla mnie to bylo dosyc spore zaskoczenie .. a najlepsze jest to, ze redakcja tej strony laczy sie z nami (Pogon24.pl) a ja nawet nir wiem kto to ..
Przestań reklamować swoją mierną stronkę, na której i tak większość rzeczy nie działa. Jestem ciekawy skąd masz zdjęcia i newsy... słyszałeś o czymś takim jak prawa autorskie?
www.pogon-szczecin.yoyo.pl dzisiaj sie natknalem na cos takiego .. i pytanie czy ktokolwiek z Was sie z ta strona kiedykolwiek spotkal ? bo dla mnie to bylo dosyc spore zaskoczenie .. a najlepsze jest to, ze redakcja tej strony laczy sie z nami (Pogon24.pl) a ja nawet nir wiem kto to ..
Przestań reklamować swoją mierną stronkę, na której i tak większość rzeczy nie działa. Jestem ciekawy skąd masz zdjęcia i newsy... słyszałeś o czymś takim jak prawa autorskie?
hmm .. zdjeciami nie ja sie zajmuje, a jezeli chodzi o newsy, to sporo od zarzadu klubu, a jezeli news jest skads kopiowany to zawsze podajemy zrodlo, wiec tu chyba nie masz sie do czego przyczepic .. a wiekszosc rzeczy nie dziala, poniewaz strona jest nadal w budowie, a musielismy wystartowac, bo za duzo razy przekladalismy termin .. Jeszcze jakies zastrzezenia ?
Jutro kurier przywozi mi Nokie N70 Jest tam takie cudo jak Symbian, a wiem ze ma on mnostwo mozliwosci. Pytanie do GSManiakow. Prosze o jakies fora, stronki gdzie znajde dzialajace aplikacje, ciekawe motywy itp Z gory dziekuje
hmm .. zdjeciami nie ja sie zajmuje, a jezeli chodzi o newsy, to sporo od zarzadu klubu, a jezeli news jest skads kopiowany to zawsze podajemy zrodlo, wiec tu chyba nie masz sie do czego przyczepic .. a wiekszosc rzeczy nie dziala, poniewaz strona jest nadal w budowie, a musielismy wystartowac, bo za duzo razy przekladalismy termin .. Jeszcze jakies zastrzezenia ?
zastrzezenie jest juz ze strony PogonOnline.pl i pewna osoba o tym wie z jakiegos anonimowego gg ktora prowadzi Pogon24.pl niestety nie wykazala dobrej woli a wrecz zbagatelizowalo to wiec zycze powodzenia
Jutro kurier przywozi mi Nokie N70 Jest tam takie cudo jak Symbian, a wiem ze ma on mnostwo mozliwosci. Pytanie do GSManiakow. Prosze o jakies fora, stronki gdzie znajde dzialajace aplikacje, ciekawe motywy itp Z gory dziekuje
podbij na gg. Gdzies mialem packa z grami, progsami i innymi pierdołami.
zastrzezenie jest juz ze strony PogonOnline.pl i pewna osoba o tym wie z jakiegos anonimowego gg ktora prowadzi Pogon24.pl niestety nie wykazala dobrej woli a wrecz zbagatelizowalo to wiec zycze powodzenia
Odezwij sie na GG, bo do Ciebie podobno nie dochodza wiadomosci od nieznajomych. Bo nikt z nas nie wie o żadnych zastrzeżeniach z Waszej strony, chyba że ktoś w chuja leci. Więc chciałęm jak najszybciej rozwiązać tą sprawe.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/07/2007 19:42
Czy ktoś z Was trenuje lekka na Litewskiej? Bo chciałbym sie lekko "ogarnąć" i zacząc treningi na MKL'u o ile to jeszcze możliwe. Pisałem na maila znalezionego na stronce do ich biura ale do dzis bez odzewu. A jakies info bardzo by sie przydało
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Czy ktoś z Was trenuje lekka na Litewskiej? Bo chciałbym sie lekko "ogarnąć" i zacząc treningi na MKL'u o ile to jeszcze możliwe. Pisałem na maila znalezionego na stronce do ich biura ale do dzis bez odzewu. A jakies info bardzo by sie przydało
ja co prawda juz nie trenuje,ale trenowalem.A co bys dokladniej chcial uprawiac?
ja co prawda juz nie trenuje,ale trenowalem.A co bys dokladniej chcial uprawiac?
w elo skakałem w dal i biegałem na 400 z całkiem przyzwoitym skutkiem teraz bym bo doszlifował chetnie Podbije na gg ok? ale to poźniej bo sie zawijam
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.