Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/08/2008 22:10
Gdzie moge kupić gry na PS2? Na Turzynie znajdzie się stoisko? Orientuje sie ktos w jakich cenach teraz chodzą? Pytam oczywiscie o te bez hologramów.
Odp: koszulki POGOŃ ON TOUR!!! - 18/08/2008 23:00
ORIENTUJECIE SIE CZY ROBERT SPRZEDAJE JESZCZE RACE MORSKIE?? MIALEM KIEDYS DO NIEGO NUMER,ALE ZGUBILEM, KIEDYS HANDLOWAL DOBRYMI RACAMI MORSKIMI O METALOWYM KORPUSIE, KTORE TERAZ ZASTAPILY W POLSCE TANSZE PAPIEROWE RACE Z LODZI.... POTRZEBUJE TYCH MORSKICH, MA KTOS JESZCZE NAMIARY DO ROBERTA, CZY ON SIE TYM ZAJMUJE JESZCZE??
Warszawa Polski Stolica, Gdzie Legia Do Końca Życia!
Nie znam dokladnej liczby radarow w Szczecinie i okolicy, ale z tego co sie orientuje to na 20 skrzynek tylko 5 jest wyposazonych w tzw "filtr", ktory w danym momencie jest aktywny i fotografuje auta poruszajace sie z nadmierna predkoscia. Co jakis czas straz miejska i psiarnia przekladaja owe filtry do innych skrzynek, takze ustalenie radarow w danej chwili dzialajacych jest niemozliwe, a jazda na zasadzie "nie zwalniam, bo ten radar nigdy nie dziala" na dluzsza mete jest nie wzkazana.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/08/2008 21:14
Co za wredne pedały! nie długo to kurde ogólnie internet zamkną i zostanie tylko onet.pl co do kolegi wyzej to ja dalej uzywam napi-projekt
w temacie oglądamy-polecamy ktoś polecił film Carandiru, ma ktos napisy polskie do tego?? gg w profilu jak cos
Witam wie ktoś czy można już wjechać na wieże katedry jak tak to jakie są koszta
Niestety jeszcze nie można, więc nie zabierzesz tam dziewczyny na randkę [: Ale pod koniec września może już się uda...
dzięki
Akutalizacja: Może uda się już pierwszego września [:
Mi udalo sie tam wejsc juz dzisiaj i co tu duzo mowic: super widoki. Proboszcz parafii nie potrafil jeszcze okreslic dokladnej kwoty za bilet ale stwierdzil ze to bedzie 1-2 euro wiec nieduzo.
Witam wie ktoś czy można już wjechać na wieże katedry jak tak to jakie są koszta
Niestety jeszcze nie można, więc nie zabierzesz tam dziewczyny na randkę [: Ale pod koniec września może już się uda...
dzięki
Mi udalo sie tam wejsc juz dzisiaj i co tu duzo mowic: super widoki. Proboszcz parafii nie potrafil jeszcze okreslic dokladnej kwoty za bilet ale stwierdzil ze to bedzie 1-2 euro wiec nieduzo.
dzięki
to już można wchodzić?
Tylko dla wybrancow a poza tym nie trzeba bedzie wchodzi tylko bedzie mozliwosc wjechachanai winda, ale jezeli chcesz juz wejsc to dobra rada dla Ciebie: nie wchodz z proboszczem bo wymiekniesz w polowie wiezy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.