W 2008 roku został laureatem "Złotej Pały" - ten niekoniecznie chlubny tytuł policjanci przyznają co roku za absurdalne przepisy lub wypowiedzi. Karczyński zasłużył sobie na nią stwierdzeniem: "Policjanci są wygodni i przez to przynoszą do pracy swój sprzęt. Mają do dyspozycji nowoczesne maszyny do pisania i nie potrzebują komputerów."
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Nigdy tego piwka jeszcze nie widziałem - może źle się rozglądam, albo szukałem czegoś innego. Dlatego chciałbym się dowiedzieć gdzie to kupić? W każdym markecie, czy raczej trzeba poszukać?
Nigdy tego piwka jeszcze nie widziałem - może źle się rozglądam, albo szukałem czegoś innego. Dlatego chciałbym się dowiedzieć gdzie to kupić? W każdym markecie, czy raczej trzeba poszukać?
Noteckie kupisz w realu
'na pierwszym planie zaufanie,szczerośc,prawda, wysoko garda dla frajerów jazda!'
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/12/2009 22:25
ja mam pytanko. polecacie internetowego buka wxpecta,bet365 czy moze unibet?i jak wpacic tam kase?przez przelwy24, czy one sa bezplatne,bo nie chcialbym nic placic bo mam konto w mbanku.pozdrawiam i prosze o rade
ja mam pytanko. polecacie internetowego buka wxpecta,bet365 czy moze unibet?i jak wpacic tam kase?przez przelwy24, czy one sa bezplatne,bo nie chcialbym nic placic bo mam konto w mbanku.pozdrawiam i prosze o rade
Ogólnie każdy z wymienionych przez Ciebie jest OK, to już zależy od gustu. W bet365 jeśli wypłacasz kasę na konto w banku pobierają jakąś prowizje ( parę złociszy ). W unibecie chyba jest za FREE. Polecam założyć konto na MoneyBookersie wtedy jest mniej problemów z wpłatami i wypłatami.
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Użytkownicy Onet.pl wzięli udział w specjalnym głosowaniu, typującym zwycięzców dzisiejszego finału drugiej edycji "Mam talent!". Faworytem internautów okazał się duet braci Legun, który zdobył 21 procent wszystkich głosów. Czy werdykt internautów pokryje się z werdyktem jury - przekonamy się już wieczorem na antenie stacji TVN. Tymczasem zapraszamy do poznania pozostałych wyników sondy!
Chyba tylko za lacrimosę i tekst że to dla wejcherta....
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/12/2009 15:59
Gdzie w szczecinie jest duży wybór zapalniczek benzynowych ( takich metalowych ) w granicach do 40 zł. ?? Na stronie http://sparki.pl/ sa w miare fajne ale dycha za wysylke ... to juz lepiej ta dyche dolozyc i kupic cos na miejscu .
Użytkownicy Onet.pl wzięli udział w specjalnym głosowaniu, typującym zwycięzców dzisiejszego finału drugiej edycji "Mam talent!". Faworytem internautów okazał się duet braci Legun, który zdobył 21 procent wszystkich głosów. Czy werdykt internautów pokryje się z werdyktem jury - przekonamy się już wieczorem na antenie stacji TVN. Tymczasem zapraszamy do poznania pozostałych wyników sondy!
Chyba tylko za lacrimosę i tekst że to dla wejcherta....
debilowaci bracia z jajami w imadłach ja to bym chcial zeby jakis zajob wygral w stylu patenciarza albo jeszcze lepiej kruka i blachy. ewentualnie typ od akordeonu lub gimnastyczki. byle nie spiewajacy. z reszta i tak wszystko jest ustawiane
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.