Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/08/2009 21:57
ma ktos może najnowsze uaktualnienie do fm09 ? ze strony www.cmrev.com nie chce mi się rozspakować.chodzi mi o jak najnowsze także z ligą polska,pozdrawiam
najnowsze to patch 9.3.0 innego raczej się już nie spodziewamy, poszukaj na torrentach
jeśli chcesz mieć ligę Polską tzn. Ekstraklasę , 1 ligę, 2 ligę to zajrzyj do tematu Football Manager i tam na przed ostatniej stronie masz wszystko ładnie napisane
"Uspokoję" Ciebie...Jeżeli pod tym znakiem nie ma żadnej tabliczki to owy znak tyczy się drogi, chodnika i pobocza. Więc zatrzymać się możesz ale nie dłużej niż jedną minutę Cyt" Jeżeli na znaku -zakaz postoju- lub pod nim nie ma żadnych dodatkowych napisów, należy go odczytać jako ZAKAZ POSTOJU PONAD 1 MIN." Więc kolego uważaj na przednie lewe koło - być może będzie blokada :/ A co gorsze może Ci bryczkę odholują...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/08/2009 11:09
Już przestawiony, teraz co najwyżej mogą mnie zastawić Zasugerowałem się innymi autami, z tego co wiem blokada rzadko tam zakładają ale po co ryzykować.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
jak nie masz dużo kasy to proponuje SmartGPS 420 (około 400-450 zł)z Mapamap 6, do tego abonament za 55 zł (chyba) na 4 aktualizacje. Jest z mapą Polski. Sam na takiej jeżdże w firmie i jeśli chodzi o Polskę jest na prawdę godna polecenia. Nigdy mnie nie zawiodła , da się odkodować i można dograć np AutoMapę na Europę. Korzystałem już z dużo "lepszych" i dla mnie nie ma najmniejszej różnicy. Jest 3d z rzutami budynków i każdy , nawet mało znany adres wyszukuje bez kłopotu, punkty POI( stacje benz, dworce , przejazdy , radary itp) też dobrze dopracowane.
Nie obiektywnie (bo pracowałem u nich ) polecam Garmina. Dobra jakość choć to się wiąże z większymi kosztami np: aktualizacja map potem (w przypadku Garmina jest to GPMapa). Urządzenia przyjazne i intuicyjne, dość duży wybór. Mapy dokładne choć wiadomo, że czasem na niektóre zmiany trzeba czekać do następnej aktualizacji.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/08/2009 00:09
Nieoczekiwanie zmarł Daniel Jarque - kapitan Espanyolu Barcelona. Tragedia wydarzyła się w trakcie przygotowań drużyny we Włoszech, pod Florencją. Piłkarz rozmawiał przez telefon ze swoją narzeczoną. W trakcie tej rozmowy nagle zamilkł. Okazało się, że dostał ataku serca i mimo reanimacji zmarł w szpitalu.
Władze Espanyolu natychmiast przerwały zgrupowanie i zarządzono natychmiastowy powrót zespołu do Barcelony.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/08/2009 15:59
Ogląda ktoś Chelsea - Manchester U? Właśnie się zaczyna, jakbyście mieli jakiś działający kanał z angielskim komentarzem byłbym wdzięczny za podanie.
edit. sprawdzałem prawie wszystkie kanały na tych stronach (jeszcze rojadirecta) nic nie działa, jeden działający Sopcast mam z azjatyckim komentarzem od czego zaraz oszaleje
Ostatnio edytowany przez: eF^, 9 sierpnia 2009, 16:19 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/08/2009 19:48
Gdzie na Placu Żołnierza Polskiego jest dokładnie przystanek busów ? Tak mniej więcej, jakieś charakterystyczne miejsce. Dzięki.
Na rogu obrońców stalingradu z niepodległości na tym przystanku gdzie się zatrzymują pośpiechy jakieś busy z gryfic, łobza itp się zatrzymują ale nie wiem czy o to Ci chodzi.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/08/2009 21:42
czy na Maturze 2010, na którekj będzie obowiązkowa matma, jeżeli zdecyduję się na pisanie przedmiotu rozszeżonego to muszxe pisać poziom podstawowy i rozszerzony czy tylko raz rozszerzony?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.