Jeżeli masz odpowiedni telewizor, to zmień na HD. Polska liga wygląda bardzo dobrze, a filmy coraz lepiej. W HD oprócz Ligi Polskiej puszczają też Ligę angielską, zaś włoska i francuska są w formacie 4:3. Nie mam National Geographic HD (sport ważniejszy ), ale słyszałem wiele pochlebnych opini na temat jakości obrazu na tym kanale. Podobno na nim jest najładniejszy obraz, ale ja tego nie potwierdzę bo nie widziałem. Co do kabli to ceny cały czas spadają i nie jest to tak straszny wydatek. Początkowo ludzie trochę narzekali (łącznie ze mną ), że napisy na kanałach HD nie były zgrane z dźwiękiem, ale wszystko jest już w porządku. [edit] Nie wiem jak u innych, ale u mnie na nowym dekoderze podłączonym przez HDMI nie działa telegazeta. To jest jedyny minus. pozdro
Podobnie jest przed każdym meczem,każdej drużyny w Anglii. Ja przed meczem małe tyskie chlapnąłem w drodze na stadionik,ale widziałem jak ludzie w pubach chleją ostro i krzyczą wniebogłosy,wokół pubów atmosfera jest hm...najbardziej gęsta,że tak powiem bo chuj wie czy zaraz pały czy obca ekipa nie wpadnie. Meczyk Hull City-Preston North End wygrany przez Hull,atmosferka dobra,hehhe najlepszy był doping o blahy stadionowe,czułem się jak na żylecie Najlepsze są po meczu wyzwiska obu ekip w stylu ,,see you next season loosers" albo we"ll fuck you like whores-spinka totalna przez płot
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Podobnie jest przed każdym meczem,każdej drużyny w Anglii. Ja przed meczem małe tyskie chlapnąłem w drodze na stadionik,ale widziałem jak ludzie w pubach chleją ostro i krzyczą wniebogłosy,wokół pubów atmosfera jest hm...najbardziej gęsta,że tak powiem bo chuj wie czy zaraz pały czy obca ekipa nie wpadnie. Meczyk Hull City-Preston North End wygrany przez Hull,atmosferka dobra,hehhe najlepszy był doping o blahy stadionowe,czułem się jak na żylecie Najlepsze są po meczu wyzwiska obu ekip w stylu ,,see you next season loosers" albo we"ll fuck you like whores-spinka totalna przez płot
jak tam bilety stoja na przecietny mecz w 1 i 2 lidze??
jak tam bilety stoja na przecietny mecz w 1 i 2 lidze??
to był mecz na zapleczu premiership-najtanszy bilecik....za jedyne.....120 PLN....ale warto było!!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu Szczecinska Brac "Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/10/2007 23:45
A Ja z innej beczki- ponowie pytanie z dzialu GRY... Da sie grac jakos w nowa FIFE przez neta? Chodzi mi o hamachi czy jakos inaczej? Ewentualnie, czy jest opcja podlaczenia 2 klawiatur do kompa aby grac w 2 osoby?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/10/2007 22:47
Mam pytanie w sprawie hamachi. Skonczyla mi sie licencja. Ja chce miec normalna wersje nie premium- ta zwyykla darmowa. Jak moge to zmienic? Jak chce cos w samym programie zrobic to mi wyskakuje,ze aby zmienic musze byc on-line a on-line nie moge sie zrobic bo nie mam licencji;/
taak. Jakbys mógł zmienic format pliku i na maila podesła ew. wrzucił na tinypic.com to bylbym wdzieczny. : ) Bo niestety nie otwiera mi sie w tym formacie. Nie wiem dlaczego.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.