i co zmienisz na komunikator, ktory i tak bedzie korzystal z serwerow gg?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Kurwa od 20 minut nie mogę się wbic na gg :/ Chyba czas na zmianę komunikatora ...
i co zmienisz na komunikator, ktory i tak bedzie korzystal z serwerow gg?
Nie wchodziłem na stronę serwerów więc nie wiedziałem czy one padły
Poprostu myślałem że się gg spierdoliło ;]
PS. Wiem że aqq,tlen itp. korzystają z serwerów gg
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/10/2008 16:52
Zgadza się, chociaż w komunikatorze gadu-gadu on wybiera automatycznie i jeśli jeden nie działa, to łączy z innym... Innymi słowy wychodzi na to samo
Szczecińskie piwo wygrało w Otwartym Konkursie Piw w kategorii piwo jasne pełne, który został zorganizowany podczas XVI Jesiennego Spotkania Browarników.
Potrzebuję kupić flagę Polski, jest gdzieś w Szczecinie sklep gdzie to dostanę?
Jesli chodzi Ci o flagę bez godła to ja takie mam (nowe) w cenie 12 zł za sztukę o wymiarach 140 cm na 87 cm ( a więc duże dosyć ) z wszywką na drzewiec. Posiadam jeszcze kilkanaście takich sztuk, więc jeśli ktoś by potrzebował na święto niepodległości to można podbijać na mojego maila [email protected]
...a więc jest okazja bo tego typu flagi ale mniejsze 130 na 70 cm chodzą od 13 do 15 zł Zresztą można to sprawdzić na allegro.
Ps. pozwoliłem sobie przenieść ten post do tematu pchli targ.
Ostatnio edytowany przez: IS, 26 października 2008, 18:01 [2 raz(y)]
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.