Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/02/2013 19:19
czy po skreceniu kolana (artroskopia, szpital obecnie kwas w kolano i rehabilitacja itp) mogę sie ubiegać o odszkodowanie z zakładu pracy i szkoły czy tylko jednego z nich??
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/02/2013 21:13
Potrzebuję na szybko jakąś stronke do oglądania filmów online. Kinomaniak nie działa, a do wszystkich innych które znalazłem potrzebne jest konto premium. Pomóżcie uratować wieczór
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/02/2013 20:06
Nigeria grała strasznie miernie w grupie na PNA, a od kiedy związek prostytutek zapowiedział tydzień darmowych w przypadku zwycięstwa w turnieju lecą jak burza .
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
czy po skreceniu kolana (artroskopia, szpital obecnie kwas w kolano i rehabilitacja itp) mogę sie ubiegać o odszkodowanie z zakładu pracy i szkoły czy tylko jednego z nich??
opis szerzej sytuację. Jak doszło do urazu, z jakiego powodu, czy byłeś wówczas trzeźwy, ile masz lat itp.
Byłem trzeźwy, podczas gry w piłkę, 1986 rok.
I znowu analogiczne pytanie: w związku z czym grałeś w piłkę? jako pracownik w ramach imprezy pracowniczej, rekreacyjnie, gdzie pracujesz, na jakim to było boisku?
opis szerzej sytuację. Jak doszło do urazu, z jakiego powodu, czy byłeś wówczas trzeźwy, ile masz lat itp.
Byłem trzeźwy, podczas gry w piłkę, 1986 rok.
I znowu analogiczne pytanie: w związku z czym grałeś w piłkę? jako pracownik w ramach imprezy pracowniczej, rekreacyjnie, gdzie pracujesz, na jakim to było boisku?
już załatwione. dzięki.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/02/2013 18:07
Mam pytanie: Czy przy umowie darowizny 50% części samochodu (wartość 1500zł), umowę trzeba przedstawić w US i zapłacić jakiś podatek? Czy wystarczy przy prze rejestracji auta umowę zanieść tylko do UM ?
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Otwiera ktoś ligę prywatną w fantasy lidze wp.pl ?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche Mam złotą proporcję między umysłem a duchem Wersów plecak, tysiące w zeszycie Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.