Potrzebuje informacji czy są jakieś nabory na II semestr studiów w Szczecinie i gdzie jest to najtańsze, chodzi o sam fakt posiadania indeksu i legitki studenckiej (nie zamierzam tam uczęszczać) Ma ktoś takie informacje?
Niezawodna Zachodniopomorska Szkola Biznesu. Znajomy cos wspominal , ze tam jest nabor do konca lutego. Nie wiem jak z kosztami , ale sprawdz czy jest nabor w ich wydzialach poza Szczecinem (Kolobrzeg, Stargard) . Tam zawsze jest taniej . A skoro nie bedziesz uczeszczal to i tak sie oplaca raz czy dwa podjechac zlozyc papiery i odebrac legitymacje
Potrzebuje informacji czy są jakieś nabory na II semestr studiów w Szczecinie i gdzie jest to najtańsze, chodzi o sam fakt posiadania indeksu i legitki studenckiej (nie zamierzam tam uczęszczać) Ma ktoś takie informacje?
potrzebuje numery na tanie taksowki w Warszawie...
night driver 504020226 dzwoń, za 50zł zawiezie Cię na koniec świata
bylem, pojezdzilem, sprawdzilem, tak jak mowisz. ceny przyzwoite, zadnych licznikow itp, licza za przejechany km, gosc kasuje przy tobie licznik i poszedł gdzie chcesz. dzieki za nr. pozdro
--- tak btw wie ktos gdzie moge znalezc: # Rozporządzenie Ministra Finansów w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim # Rozporządzenie Ministra Finansów w sprawie zakresu informacji wykazywanych w sprawozdaniach finansowych i skonsolidowanych sprawozdaniach finansowych, wymaganych w prospekcie emisyjnym dla emitentów z siedziba na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, dla których właściwe są polskie zasady rachunkowości
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
dzieki no wiem, google nie gryzie, ale dzisiaj nawet google mnie nie lubi
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.