Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/05/2009 13:10
Poszukuję zaproszenia na heaventracker albo polishtracker, nie pogardzę zaproszeniem na inny zagraniczny lub polski tracker, w zamian mogę oddać dwa zaproszenia na polishbytes.net gg w profilu
Według mnie to drugiego, bo dziś jest ostatni trzeci, a będąc na pierwszym nic takiego nie ujrzałem . Poresztą czas pisania posta chyba bardziej wskazuje na ten sobotni . A co sie działo nie wiem, może jeszcze ktoś napisze .
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/05/2009 16:29
Wie ktoś jak to wygląda z tym wejściem (znaczy wjazdem) na iglicę katedry ? Można już na pewno ? W jakich dniach i godzinach ? Gdzie to dokładnie się wchodzi ? Można tak po prostu czy jakoś grupowo ? Jest tam może jakiś nr tel. ? Z góry dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Wie ktoś jak to wygląda z tym wejściem (znaczy wjazdem) na iglicę katedry ? Można już na pewno ? W jakich dniach i godzinach ? Gdzie to dokładnie się wchodzi ? Można tak po prostu czy jakoś grupowo ? Jest tam może jakiś nr tel. ? Z góry dzięki.
Można na pewno ! Ulgowy 5 zł Normalny 8 gdzieś koło 13-14 jest przerwa 40 minutowa...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/05/2009 19:50
Orientuje się ktoś ile kosztuje w Szczecinie wynajęcie kortu z całym osprzętem ? Interesuje mnie także możliwość nauki gry w tenisa ( taka rekreacyjna nauka ) dla osób powyżej 20 roku życia ?
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Orientuje się ktoś ile kosztuje w Szczecinie wynajęcie kortu z całym osprzętem ? Interesuje mnie także możliwość nauki gry w tenisa ( taka rekreacyjna nauka ) dla osób powyżej 20 roku życia ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/05/2009 21:34
BYlem dzis na turzynie i nie bylo chyba nic z nowej kolekcji kibicow. Co do kortow- ja chodze na tenisowa. 12-15zl kort na 1h wraz ze sprzetem. Instruktarz godzinny chyba 20 lub 30zl
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/05/2009 22:58
Ja chodziłem na Tenisową cały poprzedni rok, oraz tydzień temu byłem. Ale tam są bardzo, bardzo średnie korty (m.in. dziura na jednym z kortów). W ten weekend byłem przy Torze Kolarskim - dobre korty godne polecenia. Cena 15-20 zł za godzinę (zależy od godziny).
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/05/2009 10:09
Ma ktos podobnie? Jak wchodze na glowna strone Pogońonline.pl i po prawej gdzie sa skroty do roznych dzialow forum,zniknal mi Hydepark...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.