Targus XL Notebook Case (to do laptopów o przekątnej ekranu 17,3 cala, ale odpowiednik mniejszych też można znaleźć), jestem z niej bardzo zadowolony, dodatkowo ma więcej osobnych przegródek np na dysk zewnetrzny, telefon, myszkę, schowek na dokumenty itp. Dodatkowo wzmocniona.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/03/2011 19:24
``W sobotę gościem "Drugiego śniadania mistrzów" w TVN 24 (godz. 12) będzie premier Donald Tusk. Razem z nim, czy raczej przeciw niemu, zasiądzie przy stole czwórka oponentów: muzycy Zbigniew Hołdys, Paweł Kukiz i Tomasz Lipiński oraz gospodarz programu Marcin Meller.``
Co byście polecili Cyfrowy polsat czy Cyfra +? Jaki pakiet kanałów i cenowo oraz żeby było można oglądać na 2 telewizorach (w innych pokojach).? z góry dzięki
Zależy co chcesz oglądać. Jak piłkę nożna to innej opcji niz C+ nie ma. Napisz cos wiecej
Piłkę nożną przede wszystkim. Jeszcze jakieś filmy itp. chodzi mi tylko czy za cenę pakietu Cyfry+ jest może jakiś lepszy w Cyfrowym..
Mam Cyfrę+ i jestem pod każdym względem zadowolony. Dwa dekodery, na dwa pokoje, po sześciu godzinach należy zresetować kartę z jednego dekodera przystawiając ją do głównego. Jeszcze nie zdarzyła mi się jakaś awaria czy inny problem, wybór programów niezły, często zdarzają się jakieś dodatki typu HBO na miesiąc
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/03/2011 09:28
niech ktos w koncu rozgoni to dziadostwo to moze za 10 lat jakos ta nasza pilka bedzie wygladala. tymczasem za rok beda 3 mecze: otwarcia, o wszystko i o honor..... kibice na litwie mogli sie skupic na kims innym niz policja litewska
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/03/2011 20:20
Wie może ktoś gdzie w Szczecinie jest możliwość umycia silnika w samochodzie ? (również od spodu) Olejem mi się cały zachlapał a sam trochę się boje za to brać ? Od razu jakiego rzędu są to koszta ?
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/03/2011 22:37
tym kurwom spod znaku kadry przydalby sie porzadny wpierdol, wogole to powinnismy napierdalac tych wszystkich szmaciarzy i traktowac ich na rowni z psiarnia czy konfidentami.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/03/2011 16:41
Orentuje sie ktos na temat sklepow spozywczych prowadzacych sprzedaz przez internet w naszym miescie? Chodzi mi o to czy ludzie to sobie chwala, czy ktos korzystal, czy maja sporo klientow/ uzytkownikow zarejestrowanych. Ogolnie zaciekawil mnie ten temat bo widze, ze jest kilka takich sklepow a wydaje mi sie, ze praktycznie nikt z tego nei korzysta...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.