po prawym jeden i drugi, kiedys chyba w jednym meczu z braku laku Rydzu zagral na lewym
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/03/2010 14:12
‘Bilet Podróżnika’ jest nową ofertą Intercity skierowaną do pasażerów podróżujących pociągami kategorii economy, czyli pociągami TLK. Bilety te są imiennym biletami obowiązującym w klasie 1 i w klasie 2, właśnie, w wagonach z miejscami do siedzenia. ‘Bilet Podróżnika’ ma atrakcyjne godziny obowiązywania - od godz. 19.00 dnia roboczego, poprzedzającego dzień wolny od pracy, aż do godz. 6.00 pierwszego dnia roboczego następującego po dniach wolnych od pracy. W przypadku przejazdu pociągiem TLK należy przed każdym przejazdem kupić miejscówkę.
Cena „Biletu podróżnika” jest zryczałtowana (czyli niezależna od odległości) i wynosi w klasie 2 - 65 zł brutto, w klasie 1 - 95 zł brutto.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/03/2010 17:16
Dzieki wszytkim za info i chyba jest tak jak mowi Giza bo typ na dworcu nic nie wspominal o miejscowce tylko powiedzial ze normalnie za 65 zeta moge 2 klasa smigac do poniedzialku 6 rano
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/03/2010 19:16
kurwa nie wykupuje sie zadnych miejscowek !! a jezeli chodzi o IC to rowniez jest bilet weekendowy czy podroznika i kosztuje 99pln i obowiazuje podobnie jak ten na TLK oczywiscie w obydwu przypadkach mowimy o 2 klasie...gdybym nie znal tego z doświadczenia to bym nie pisał....
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Pogoń Szczecin 1-0 Polonia Słubice
Maciej Ropiejko
Pogoń Szczecin: Krzysztof Pyskaty - Tomasz Rydzak, Łukasz Wróbel, Krzysztof Hrymowicz, Marcin Woźniak - Daniel Wólkiewicz, Robert Mandrysz, Piotr Koman, Maksymilian Rogalski - Maciej Ropiejko, Mikołaj Lebedyński. W II połowie grali także: Marcin Juszczak, Hubert Bylicki, Paweł Bielecki.
Polonia Słubice: Tomasz Laskowski - Ailton, Michał Steinke, Adam Więckowski, Jovan Ninković - Paweł Posmyk, Marcelo, Jeferson, Piotr Charzewski - Jamaica, Krzysztof Sikora. W II połowie grali także: Artur Tumaszyk, Marcin Pietrzak, Michał Haftkowski, Bebeto, Robert Gaca, Ireneusz Marcinkowski.
W meczu sparingowym pierwszoligowa Pogoń Szczecin pokonała 1-0 (1-0) II-ligową Polonię Słubice. W składzie Pogoni wystąpili juniorzy oraz gracze z szerokiej kadry.
PS. Ja pierdziele zaczyna mi się to naprawdę nie podobać żebyśmy nie dostali z Sosnowcem, remis bramkowy był by tam nawet ok. no ale zobaczymy do wtorku trzeba wierzyć że się w końcu chłopaki obudzą.
W składzie Pogoni wystąpili juniorzy oraz gracze z szerokiej kadry.
PS. Ja pierdziele zaczyna mi się to naprawdę nie podobać żebyśmy nie dostali z Sosnowcem, remis bramkowy był by tam nawet ok. no ale zobaczymy do wtorku trzeba wierzyć że się w końcu chłopaki obudzą.
Ja pierdziele do Sosnowca nie jada juniorzy z tego co sie orientuje, wiec przestan lamentowac.
Ja pierdziele do Sosnowca nie jada juniorzy z tego co sie orientuje, wiec przestan lamentowac.
Krzysztof Pyskaty - Tomasz Rydzak, Łukasz Wróbel, Krzysztof Hrymowicz, Marcin Woźniak - Daniel Wólkiewicz, Robert Mandrysz, Piotr Koman, Maksymilian Rogalski - Maciej Ropiejko, Mikołaj Lebedyński
Krzysztof Pyskaty - Tomasz Rydzak, Łukasz Wróbel, Krzysztof Hrymowicz, Marcin Woźniak - Daniel Wólkiewicz, Robert Mandrysz, Piotr Koman, Maksymilian Rogalski - Maciej Ropiejko, Mikołaj Lebedyński
Antek to są juniorzy?
Oprócz Hrymowicza (który pauze miał za kartki) widzisz kogoś kto regularnie gra w pierwszej 11? Na upartego można jeszcze dorzucić Mikiego i Rogalskiego
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/03/2010 16:05
Ok. chłopaki nie polemizuję już z wami bo każdy ma prawo do swojego poglądu ale jednak to zaplecze 1 zespołu Pogoni Szczecin przecież nie mówie że to pierwsza jedenastka ale zawodnicy znajdujący się w kadrze 1 ligowego zespołu aspirującego do Ekstraklasy,no ale dobra Polonia Słubice to ta sama liga co Zagłebie Sosnowiec tylko Zagłębie jest drużyną na papierze mocniejszą od Polonii Słubice a indolencja strzelecka naszych napadziorów nie napawa zbytnim optymizmem przed meczem w Sosnowcu.Nie wiem czemu ale porównałbym formę naszego zespołu do krakowskiej Wisły mistrz Polski od 3 meczów nie potrafi strzelić bramki a ma lepszych egzekutorów rzecz jasna od tych będących w składzie Pogoni aha i tak na marginesie Wisła Kraków w ostatnim sparingu przed rundą wiosenną zremisowała z Zagłebiem grając w optymalnym składzie tak więc nic już nie piszę na temat tego sparingu i nie wysuwam dalszych wniosków tylko liczę że się chłopaki w końcu przełamią.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/03/2010 18:28
Mam maly problem z samochodem, tzw... Jestem wlascicielem Opla Vectry rok. 97 LPG i problem polega na tym ze strasznie faluja mi obroty od 500 do 1000 na biegu jałowym, to sie tyczy tylko i wylacznie gazu, na benzynie wszystko jest elegancko czytalem na necie ale zadnych konkretow, ktos moze mi poradzic?
Mam maly problem z samochodem, tzw... Jestem wlascicielem Opla Vectry rok. 97 LPG i problem polega na tym ze strasznie faluja mi obroty od 500 do 1000 na biegu jałowym, to sie tyczy tylko i wylacznie gazu, na benzynie wszystko jest elegancko czytalem na necie ale zadnych konkretow, ktos moze mi poradzic?
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.