Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/12/2009 12:30
czy w carrefurze można bez problemu zwrócić zakupiony towar jeśli jest wadliwy?? zakup był dzisiaj i chodzi o samochód zdalnie sterowany...koła nie skręcają:/
czy w carrefurze można bez problemu zwrócić zakupiony towar jeśli jest wadliwy?? zakup był dzisiaj i chodzi o samochód zdalnie sterowany...koła nie skręcają:/
Myślę, że z paragonem nie powinno być większego problemu
Orientuje się ktoś ile kosztuje bilet na ten pociąg ze Szczecina do Amsterdamu? Z góry dzięki
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/12/2009 13:40
Z Rotterdamu do Berlina (nie wiem czy to IC czy jakiś Ekspres bo zatrzymywał się max. 5-6 razy za discount ticket płaciłem 96 ojro) jeżeli zależy Ci tylko na cenie to autokar, jeżeli na wygodzie, czasie etc pociąg.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/12/2009 23:57
Łohoho ja siedze wbity kilka min w neta, dawno nie oglądałem, tak dobrze poreżyserowanego filmiku, ciekawa fabuła i nietypowe podejście do tematu. Co mnie miażdży to elementy kręcenia scen, podejście pełna profeska, charakterystyka to co włożyli w te dwa filmiki, oglądałem oryginały, bez tłumaczeń tutaj wkleje to co nalazłem na youtube. POLECAM przedświątecznie. Mnie osobiście przerosła forma tego, co ujrzałem i potencjał tych kolesi
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/12/2009 08:49
Orientuje sie ktos jak wygladaja drogi naszego województwa? np Szczecin Ploty, Chociwel Lobez?
ale wystarczy jak mi ktos podpowie jak wygladaja drogi w miejszych miejscowosciach, gdzie sie z reguly dróg nie odsnieza
Ostatnio edytowany przez: Q., 19 grudnia 2009, 09:22 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/12/2009 12:24
Drogi Chociwel, Wegorzyno, Łobez sa przejezdne bo dzisiaj jechałem nimi, tylko zalega bloto posniegowe i to utrudnia wyprzedzanie, ale ogolnie nie jest zle. Poszukuje serwis Seata w Szczecinie? Pomoże ktos?
Drogi Chociwel, Wegorzyno, Łobez sa przejezdne bo dzisiaj jechałem nimi, tylko zalega bloto posniegowe i to utrudnia wyprzedzanie, ale ogolnie nie jest zle. Poszukuje serwis Seata w Szczecinie? Pomoże ktos?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.