Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/07/2010 15:29
http://pl.wikipedia.org/wiki/Szop_pracz Takie oto zwierzątko zadomowiło się na Majowym widziane koło boiska Kasty Majowe parka może pojawi się ich wiecej
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/07/2010 20:38
W jakich sklepach znajdę niepasteryzowanego Bosmana? Ostatnio gdzieś widziałem że znów jest, ale gdzie w sklepie jestem to nie widze
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/07/2010 22:07
Może ktoś z was mi pomoże. Potrzebuje wrócić we wtorek lub środę z Torunia lub Bydgoszczy jakimś busem - może zna ktoś jakąś alternatywę dla PKS który te 315 km jedzie więcej niż 6 godzin... O PKP nie wspominam bo z trzema przesiadkami to można się nabawić w taką pogodę... Więc chłopaki i nieliczne dziewczyny - pomocy
W jakich sklepach znajdę niepasteryzowanego Bosmana? Ostatnio gdzieś widziałem że znów jest, ale gdzie w sklepie jestem to nie widze
Na 100% jest w przelewce na Golecinie w cenie 2,90
dzięki za info, a coś na Prawobrzeżu może?
Masz go na Beżowej w delikatesach i na Brązowej u Drumlaka (choć ostatnio rzadko schłodzony), do tego w Amisie na Fioletowej i praktycznie wszędzie na Bukowym gdzie można kupić czerwonego bosmana. Tylko wystarczy chcieć poszukać (tzn. ruszyć dupę i przejść się po sklepach).
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Na 100% jest w przelewce na Golecinie w cenie 2,90
dzięki za info, a coś na Prawobrzeżu może?
Masz go na Beżowej w delikatesach i na Brązowej u Drumlaka (choć ostatnio rzadko schłodzony), do tego w Amisie na Fioletowej i praktycznie wszędzie na Bukowym gdzie można kupić czerwonego bosmana. Tylko wystarczy chcieć poszukać (tzn. ruszyć dupę i przejść się po sklepach).
No widzisz, jak któregoś dnia szukałem w delikatesach na Beżowej to właśnie niepasteryzowanego nie było, to samo w sklepach po drugiej stronie osiedla
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.