Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/12/2012 10:01
Kobieta kupiła sobie w Tchibo (czy jak to się pisze) i jest zadowolona. Mówi że nic nie cieknie, z tym że ona przewozi go w torebce w pozycji pionowej, nie wiem co się stanie jak będzie nim miąchać w plecaku.
Dzięki Zakupiony Fjord Nansen Lardo. Sprawdzę go osobiście i sam się przekonam, jeśli nie wypali to zakupię w zastępstwie mały (0,5 litra) termos, który ma jeden minus...napój trzeba pić z czegoś (np kubek itp) lub z nakrętki...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/12/2012 12:30
Mieszanka labladora z Husky , koleżanka z nowogardu znalazła podrzucone szczeniaki dziś suczki dwie husky i taki mieszany caly czarny to pies.
Jak coś podbij na gadu 38771036 to dam ci kontakt do niej. (zawsze niewidoczny)
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/12/2012 20:41
gdzie najlepiej dostać ciekawe szklanki do whisky oczywiście w sensownej cenie? Też żeby można było kupić 2-3, a nie od razu 6 czy 12. W hipermarketach to głównie dołączone do alko, a tak to dupy nie urywają, a allegro to bez sensu dopłacać 20zł za przesyłkę.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/12/2012 12:24
Jaki klub z zachodniopomorskiego oprócz Pogoni grał kiedykolwiek w najwyższej klasie rozgrywkowej w Polsce (kiedyś 1 liga teraz ekstraklasa) ?
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd, Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Arkonia, to jeden z dwóch klubów (obok Pogoni), które reprezentowały Pomorze Zachodnie w I lidze piłkarskiej.
Stal Stocznia najwyżej była w II lidze - łącznie przez 13 sezonów w II lidze też Gwardia Koszalin, Flota Świnoujście, Błękitni Stargard, Chemik Police, Sokół Pniewy, Dąb Dębno
Ostatnio edytowany przez: Greg_Haas, 11 grudnia 2012, 15:28 [1 raz(y)]
Arkonia, to jeden z dwóch klubów (obok Pogoni), które reprezentowały Pomorze Zachodnie w I lidze piłkarskiej.
Stal Stocznia najwyżej była w II lidze - łącznie przez 13 sezonów w II lidze też Gwardia Koszalin, Flota Świnoujście, Błękitni Stargard, Chemik Police, Sokół Pniewy, Dąb Dębno
Dzięki wielkie za odpowiedź.
Ostatnio edytowany przez: Radek24, 11 grudnia 2012, 18:40 [1 raz(y)]
gdzie najlepiej dostać ciekawe szklanki do whisky oczywiście w sensownej cenie? Też żeby można było kupić 2-3, a nie od razu 6 czy 12. W hipermarketach to głównie dołączone do alko, a tak to dupy nie urywają, a allegro to bez sensu dopłacać 20zł za przesyłkę.
Ja kupilem w Pepco Fajne i tanie. Takie konkretniejsze to duzy wybor jest w Mebelku kolo Manhatanu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.