Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/12/2009 10:35
Czy jest tu ktoś kto posiada konto na moneybookers(elektroniczny portfel), ma tam obecnie jakieś drobne i mógłby mi pożyczyć z 10 zł na bukmachera? Kasę mogę oddać... o np. 28 na TRENINGu ŚPIEWU ...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/12/2009 11:13
Mam pytanko, pod koniec września dostałem pismo od straży gminnej z Kobylinicy ze zdjęciem z fotoradaru z Reblinka, z tym że miałem podać kto kierował autem albo się przyznać. Nic im nie odesłałem i zastanawiam się czy mogą mi przysłać mandat skoro za kilka dni mija 3 miesiące od zdarzenia. Ktoś wie jak to z tym jest ?
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Ufff , całe szczęscie... Już sie bałem ze nie puszczą w te święta.
Wigilia bez Kevina to nie wigilia!
w tamtym roku chyba nie puszczali
Kevin zawsze był i będzie
2008-12-19 21:00 Polsat
komedia USA 1990
Państwo McCallisterowie postanawiają spędzić święta Bożego Narodzenia w Paryżu. Cała rodzina - rodzice, ciocia Leslie, wujek Frank oraz sześcioro dzieci - w pośpiechu szykuje się do wyjazdu. Ośmioletni syn gospodarzy, Kevin (Macaulay Culkin), nieustannie marudzi i przeszkadza wszystkim w przygotowaniach. Zdenerwowana matka wysyła go spać na poddasze. Rano rodzina wyrusza na lotnisko. W ogromnym zamieszaniu nikt nie zauważa, że nie ma Kevina. Matka dopiero na lotnisku w Paryżu zauważa jego nieobecność. Tymczasem zaskoczony chłopiec budzi się w pustym domu. Jest bardzo zadowolony, że nareszcie może robić to, na co zawsze miał ochotę. Niebawem orientuje się, że dwaj groźni włamywacze, Harry (Joe Pesci) i Marv (Daniel Stern), specjalizujący się w okradaniu tymczasowo opuszczonych budynków, mają zamiar dokonać napadu na dom McCallisterów. Kevin próbuje samodzielnie bronić posiadłości. Program bez ograniczen wiekowych. Czas trwania: 1 h 43 min Ocena: 8/10 Obsada: Macaulay Culkin jako Kevin McCallister, Joe Pesci jako Harry Lime, Daniel Stern jako Marv Merchants, John Heard jako Peter McCallister, Roberts Blossom jako Marley, Catherine O'Hara jako Kate McCallister, Angela Goethals jako Linnie McCallister, Gerry Bamman jako Frank McCallister, Terrie Snell jako Leslie McCallister, Reżyseria: Chris Columbus,
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/12/2009 20:38
Mogłem w dziale odnośnie serwisu, ale skrobne tutaj. Bedzie w tym roku brodaty Gryfus ? . Co święta chyba to co kojarzę na głównej Pogońonline, zmieniał On swoją postać na taką bardziej świąteczną, i nie wiem, czy te święta nie zasługują na to, czy był po prostu umieszczany w dzień Wigilii ? .
Ja ogółem dopiero dziś od jakichs kilku godzin przypomniałem sobie, że coś się zmienia, bo z roboty wolne, i choinka stoi, tak to jakoś zero ciśnienia w tym roku ;] . Bardziej człowiek na Sylwestra się nastawia .
Ja ogółem dopiero dziś od jakichs kilku godzin przypomniałem sobie, że coś się zmienia, bo z roboty wolne, i choinka stoi, tak to jakoś zero ciśnienia w tym roku ;] . Bardziej człowiek na Sylwestra się nastawia .
dokładnie... a jeszcze jak się pracuje w wigilie, a święta pierwszy raz poza domem (przez remont nawet choinki nie mam), to już w ogóle...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Mozna jakos uchylic sie od splaty duzej liczby mandatow za parkowanie ?? albo splacic tylko czesc?
Jesli sprawa nie jest dos mocno ruszona..nie przychodza wezwania do zakładu pracy o natychmiastowa spłatę przez pracodawce to spłac po 1 zł (mozesz oczywiscie wiecej) na kazdy mandat i potem za 3 miesiace kolejna złotówkę i tak w kółko..za dużo budżet nie ucierpi a jako ze spłacasz raczej nic ci nie zrobią, bo jak to się mówi "wyrażasz chęć spłaty". Pozdrawiam
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.