Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/12/2007 15:19
Ja znowu z ciekawostką Czy u was też w temacie "Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski" ostatnim widocznym postem jest wiadomość Marcina_ z 30.11? Bo na głównej stronie działu pisze, że ostatnia powinna być wiadomość Scarface'a.
Jedynym sposobem u mnie na odczytanie posta Scarface'a to włączenie pisania wiadomości i zobaczyć w podglądzie tematu.
Śliczny, rozbudowany, małe wymiary, lecz dalej jest to chińszczyzna i jakość podzespołów wykorzystanych do jego produkcji jest po prostu żałosna. Znaczy to mniej wiecej tyle, ze bardziej nadaje sie na mebel niż na napęd systemu audio O wiele lepszym zakupem bylyby 4 skrzynki piwa Z tym piecykiem to troche tak jak ze sztucznymi piersiami, tyle ze z piersi nie poleci dym...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/12/2007 19:12
Potrzebuję spis organizacji broniących praw człowieka działających w Polsce .. szukam tego po googlach ale jakoś mi to nie idzie więc byłbym baaaardzo wdzięczny
Potrzebuję spis organizacji broniących praw człowieka działających w Polsce .. szukam tego po googlach ale jakoś mi to nie idzie więc byłbym baaaardzo wdzięczny
Amnesty International oddział Polska Helsińska Fundacja Praw Człowieka oddział Polska Centrum Pomocy Prawnej im. Haliny Nieć (organizacje pozarządowe)
Sejmowa Komisja Sprawiedliwości i Praw Człowieka Rzecznik Praw Obywatelskich Trybunał Konstytucyjny (organizacje rządowe)
Amnesty International oddział Polska Helsińska Fundacja Praw Człowieka oddział Polska Centrum Pomocy Prawnej im. Haliny Nieć
chyba tyle.
a jakies dzialajace poza Polską ? bo tego trochę mało wyszło
Ja znowu z ciekawostką Czy u was też w temacie "Ciekawostki, opinie, komentarze z kibicowskiej Polski" ostatnim widocznym postem jest wiadomość Marcina_ z 30.11? Bo na głównej stronie działu pisze, że ostatnia powinna być wiadomość Scarface'a.
Jedynym sposobem u mnie na odczytanie posta Scarface'a to włączenie pisania wiadomości i zobaczyć w podglądzie tematu.
U mnie jest tak samo.
Jakiś bug w forum, dodałem posta i już widać ;-)
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Śliczny, rozbudowany, małe wymiary, lecz dalej jest to chińszczyzna i jakość podzespołów wykorzystanych do jego produkcji jest po prostu żałosna. Znaczy to mniej wiecej tyle, ze bardziej nadaje sie na mebel niż na napęd systemu audio O wiele lepszym zakupem bylyby 4 skrzynki piwa Z tym piecykiem to troche tak jak ze sztucznymi piersiami, tyle ze z piersi nie poleci dym...
strasznie drogi ten twoj wzamcnziacz i do tego z mala moca
Wzmacniacz nie jest mój, aczkolwiek miałem w życiu z identycznym do czynienia i bądź pewny, że jeżeli chodzi o jego moc to jest kilkakrotnie wydajniejszy od tego, którego zakup rozważałeś. Ja używam aktualnie Radmora 52 W50 i nawet nie wiem jaką mocą dysponuje, wiem natomiast, że w życiu nie zamieniłbym go za nawet 4 wzmacniacze pokroju tego, który zaprezentowałeś. Po prostu zamiast jeździć nowym Matizem lepiej latać kilkuletnim Mercedesem... Choć może po prostu ważniejsze od brzmienia są dla Ciebie cyfry wypisane na obudowie i kilka innych bajerów, lub po prostu nie jesteś zbyt wymagającym dźwiękowcem, wtedy jak najbardziej skieruj swoje kroki w kierunku Chin
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.