Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/05/2008 00:14
Obejrzalem wlasnie eurowizje i zeby nie nasi rodacy na wyspach to bysmy nie mieli nawet punktu,porazka normalnie,widac jak jestesmy postrzegani w Europie, bo chociarz zebysmy zdobyli gdzies po drodze jakis punkcik a tu nic zero ech....
jak z jakims gownem wyjezdzamy to sie nie dziwie swoja droga zakrawa o kpine zeby nas jakas typiara nie wiadomo skad reprezentowala... to tylko swiadczy o tym na jakim poziomie nasze rodzime "gwiazdy" sie znajduja
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/05/2008 11:01
Oglądałem kawałek, ta Isis może i nieźle śpiewała ale tak patrząc na ten konkurs to w nim nie liczy się samo śpiewanie a cała otoczka w okół niego, show - przy czym nasz kawałek spokojny bez większych fajerwerków na scenie. Nie wiem tylko czemu już któryś raz z rzędu wystawiamy gwiazdę z jakąś spokojną piosenką. Dać półnagą Dodę albo Urbańską i gwarantuje że byśmy się znaleźli znacznie wyżej
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/05/2008 11:10
Co to w ogóle za kobieta była? To Polka, czy znowu coś w stylu Jet Set (czy jak to się tam pisze). Tandetna impreza, żeby chociaż większość wykonawców śpiewała w swoich ojczystych językach byłoby ciekawiej.
Daliśmy już Wiśniewskiego ( fakt, nie był półnagi ale za to miał bodajże zielone włosy ) Było The Jet Set i ta cała Sasha ( dobra sesja w CKM'ie ) była półnaga, ale zwycięstwa nam to nie dało
Ostatnio edytowany przez: DeeMeN., 25 maja 2008, 12:01 [1 raz(y)]
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Co za różnica jakie gówno wysyłamy? Ten konkurs osiągnął dno już dawno. Żaden wartościowy artysta nie chce tam wystąpić, więc jadą wynalazki w stylu Isis Gee (która i tak w zestawieniu z resztą ścierwa z polskich eliminacji nie była taka zła).
ale ten konkurs od lat to już festiwal piosenki wschodnio - bałkańskiej... jeżeli nie zrobią nic z głosowaniem to kogo byśmy nie wysłali to będziemy w ogonach..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/05/2008 17:47
Miał ktoś z was przeprowadzaną artroskopie kolana? Czy mając ją jutro bede mogl jutro wyjsc ze szpitala czy przetrzymają mnie tam?
ciekawe co by bylo jakbysmy wyslali na eurowizje nasz najbardziej znany produkt eksportowy - Vadera albo Behemotha(z tymi napisami: golonke masz pan??) szkoda ze takich sztandarowych utworow nie mozemy zaprezentowac szerszej publice, ciekawie wypadlyby na tle reszty chłamu: Arahja Polska Do Ani
podczepiam sie z pytaniem. z tym ze do Mysliborza moga byc jakiekolwiek namiary na firme przewozowa tam jezdzaca systematycznie.
jebac szwabow. btw hymn puszczony podczas "oddawania moczu" bardziej razi niz ten smieszny "najazd" na polskich złodziei samochodow. z reszta szwabski hymn - co to nas obchodzi
ja jak szedłem na operacje to miałem termin wyznaczony na poniedziałek stawienia się w szpitalu zrobili badania we wtorek była artroskopia a w środe wyjście do domu i 2 tyg zwolnienia
Garguła, Lewandowski - bardzo dobry mecz, pewniaki do dalszej gry na ME. Bronowicki zaczął ładnie pod koniec jakby trochę z sił opadł, nieźle Golański.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.