no to zamkną Teletubisie za propagowanie homoseksualizmu-hahaha..kurwa co za czasy,co za kraj,rzesmy sobie rząd wybrali z lepperkiem,giertychem i kaczynskim na czele.same zakazy i nakazy-państwo milicyjno-kościelne Miało nie być komuny a wraca pod przewodnictwem miłościwie nam panującej PiS. Wyrzekała się żaba błota siedząc w kałuży i tak samo PiS - uary opowiadają bzdety o IV RP a wracają do komunistycznego zamykania ust gazetom, kabaretom i każdemu, kto ma inne zdanie aniżeli władza mająca wyłączny monopol na "wiedzę". Pomyśł z kartkami iście makiaweliczny. Ale jaki pan taki kram. mam nadzieje że miłosciwie panujących rozliczą za dwa lata wyborcy a pózniej nastepne władze...
To jestem ciekaw kogo widzisz za te 2 lata na miłościwie nam panujących.
jak to kto? Krzysztof Kononowicz-przynajmniej nie bedzie niczego a tak na poważnie jest tu spory problem bo znaleź kompetentnych ludzi ze świecą szukać...nie wiem moze UPR Korwina-Mikke...ale sam juz nie wiem..wiem ze farbowany lis PO tylko czeka na władze a SLD na zemste...wiec pewnie znow bedzie wesoło, ale oczywiscie jako obywatele dalej bedziemy mamieni i wodzeni za nos...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione, Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/05/2007 19:41
Ztego co widze to wygralem w typowaniu 10 zeta nie mam kata w Betsson.com,tak wiec kwote prosze jezeli jest taka mozliwosc przekazac komus innemu a komu niech moderator zadecyduje pozdro
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/05/2007 19:44
Na meczach Nowej czasami puszczana jest taka kibicowska piosenka w jakimś dla mnie tajemniczym, pewnie jakimś wschodnim jęzku ( serbski?)... Jeśli ktoś kojarzy jej tytuł to bardzo proszę o podanie go...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Na meczach Nowej czasami puszczana jest taka kibicowska piosenka w jakimś dla mnie tajemniczym, pewnie jakimś wschodnim jęzku ( serbski?)... Jeśli ktoś kojarzy jej tytuł to bardzo proszę o podanie go...
O to chodzi ? - http://www.youtube.com/watch?v=Krz5LGjnQHQ
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/05/2007 20:16
2 pytania: kupilem sobie ostatnio k750i. i na oficjalce SE pisza ze mozna do niego wsadzac karty do 1gb max. i pytanie: czy ktos ma 2gb karte do niego wsadzona?? czytalem na necie, ze dziala ale czasami problemy byc moga. potrzebuje opinii posiadacza wyzej wymienionego zestawu czyli k750i+karta 2gb. drugie pytanie: czy w Szczecinie mozna gdzies dostac w miare tanio karty pamieci memory stick duo?? w media sa san diska 2gb po 150zl chyba. a na allegro widzialem soniacze po 79 albo 89zl. i wlasnie by mi chodzilo o to zeby te karty pod te nizsze ceny podjezdzaly. moze ktos sie orientuje to bylbym wdzieczny za udzielenie informacji na wyzej zadane pytania z gory dzieki
drugie pytanie: czy w Szczecinie mozna gdzies dostac w miare tanio karty pamieci memory stick duo?? w media sa san diska 2gb po 150zl chyba. a na allegro widzialem soniacze po 79 albo 89zl. i wlasnie by mi chodzilo o to zeby te karty pod te nizsze ceny podjezdzaly. moze ktos sie orientuje to bylbym wdzieczny za udzielenie informacji na wyzej zadane pytania z gory dzieki
Zobacz w haalo na Krzywoustego ale nie gwarantuje. Jednak w "normalnym" sklepie zawsze jest drożej niż np. na allegro. Ja osobiście kupowałem karty na allegro - żadnych problemów choć też mi się zdarzyło raz kupić właśnie w haalo.
Ztego co widze to wygralem w typowaniu 10 zeta nie mam kata w Betsson.com,tak wiec kwote prosze jezeli jest taka mozliwosc przekazac komus innemu a komu niech moderator zadecyduje pozdro
Jezeli ma ktos jeszcze taki bon i chce do oddac np z powodu braku konta to chetnie przyjme
drugie pytanie: czy w Szczecinie mozna gdzies dostac w miare tanio karty pamieci memory stick duo?? w media sa san diska 2gb po 150zl chyba. a na allegro widzialem soniacze po 79 albo 89zl. i wlasnie by mi chodzilo o to zeby te karty pod te nizsze ceny podjezdzaly. moze ktos sie orientuje to bylbym wdzieczny za udzielenie informacji na wyzej zadane pytania z gory dzieki
polecam sprawdzić w komputerowych na bohaterów warszawy przy rowerowym i w mediamaxie
a co do pierwszego to zajdź do komisu jakiegoś i zapytaj
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.