Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/11/2013 18:29
Mam pytanie do osób oddających krew. Mianowicie pierwszy raz oddałem krew w czerwcu, teraz wybieram się drugi raz. Co z legitymacją w której otrzymuje się pieczątki? Zostanie wydana dopiero po drugiej donacji, czy już czeka już na mnie aż ją odbiorę? Mam brać jakieś zdjęcie do niej, czy coś...?
Jak ja wyrabiałem swoją to po prostu pani w rejestracji przed oddaniem na piętrze powiedziałem, że chce ją wyrobić. Prosiła tylko o zdjęcie i na miejscu mi wyrobiła - myślę, że niewiele się zmieniło
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/11/2013 10:48
Zna się ktoś na mikrofalówkach? Potrzebuję jakąś w miarę fajną za nie dużą kasę. Może być nawet jakaś używka z allegro. Może ktoś coś doradzi- stosunek ceny do jakości i aby była prosta w obsłudze.
jeśli potrzebujesz samą mikrofalówkę to jest w selgrosie za 230zł(cena oczywiście mogła ulec zmianie). Używam już ponad roku(w gastronomii) i daję radę. Nie ma co prawda jakiś bajerów typu grill czy pieczenie ale jeśli potrzebujesz tylko mikrofalówkę to będzie śmigać.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/11/2013 15:21
potrzebuje audiobook Carola Turkingtona "Pamięć, przewodnik technik doskonalenia" - niestety wujek znalazl tylko platne strony i jeden plik z chomika chroniony haslem:/ posiada ktos owy na kompie i moze udostepnic albo jakis link?
Dokładnie tak jak napisał AM. Kartę można wyrobić dopiero za drugim razem, trzeba przynieść fotkę i poprosić panią w recepcji. Powiedz jeszcze, żeby nabiła Ci poprzednie oddanie.
potrzebuje audiobook Carola Turkingtona "Pamięć, przewodnik technik doskonalenia" - niestety wujek znalazl tylko platne strony i jeden plik z chomika chroniony haslem:/ posiada ktos owy na kompie i moze udostepnic albo jakis link?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/11/2013 16:50
Proszę o polecenie dobrego blacharza (lakiernika) w Szczecinie do naprawy auta (drzwi) po kolizji. W szczególności chodzi o takich z którymi naprawę można załatwić bezgotówkowo z OC sprawcy. Z góry dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/11/2013 16:31
Witam, planuje zakup nowego samochodu, gdzie najlepiej się udać aby sprawdzić jego stan przed kupieniem. Będzie to VW Polo z 2007 roku, nie chciał bym się nie miło zaskoczyć, że auto jest "przekręcone" .
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.